Grand opening: Nomios SOC & Offices

Placeholder for Roof terras eventRoof terras event

Wij nodigen je graag uit voor de officiële opening van ons nieuwe kantoor en SOC in Zoeterwoude. Sinds maart werkt Nomios vanuit het nieuwe kantoor gelegen aan de A4 bij Leiden. Samen met jou heffen wij het glas om dit op een feestelijke wijze met elkaar te vieren. We verzorgen deze middag ook rondleidingen in kleine groepjes door ons kantoor en Security Operations Center. Ons nieuwe kantoor is volledig ingericht op hybride werken, met flexplekken, meeting rooms voor samenwerken en voldoende ruimte voor ontspanning.

Toonaangevende technologie partners

Onze strategische partners zullen ook aanwezig zijn bij dit evenement. Hierdoor kan je tijdens de receptie in contact komen met diverse technologie experts op het gebied van networking en cybersecurity. Een mooie gelegenheid om bij te praten en je te laten informeren over actuele ontwikkelingen in de branche. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Nokia en Juniper Networks.

Nomios SOC demonstratie

Tijdens het openingsfeest zijn onze SOC-analisten en security experts beschikbaar om een demonstratie te verzorgen van ons splinternieuwe Security Operations Center. Heb je interesse in een rondleiding? Laat het weten via het inschrijvingsformulier. Het aantal plaatsen is beperkt.

Opening met Hollandse Nieuwe

Begin juni start het haringseizoen in Nederland en we doen graag mee aan deze Hollandse traditie. Vers van het mes proef je de nieuwe haring, dat wil je niet missen! Uiteraard zorgen wij ook voor voldoende andere bites en drinks.

Bij mooi weer gaan we het dakterras op

De opening vindt plaats in het atrium. Bij mooi weer openen we het dakterras en kan je buiten genieten van een hapje en een drankje.

Live muziek: Born Sanders Trio ft. Louise Akkermans

Dit stijlvolle jazzy poptrio speelt tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de leden van dit trio als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk. Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, maar ook songs van o.a. Whitney Houston, Shawn Mendes, Britney Spears en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

Placeholder for Born Sanders trioBorn Sanders trio

Programma op 23 juni 2022

  • 14:30 - 15:00 uur: Inloop
  • 15:00 - 15:15 uur: Officiële opening
  • 15:15 -17:30 uur: Rondleiding, Hollands Nieuwe en gezellig bijpraten
  • 17:30 uur: Einde programma

Locatie

Nieuwe hoofdkantoor aan de Stadhouderslaan 900 in Zoeterwoude. We bevinden ons in het pand van Siemens Energy direct langs de A4 snelweg. Parkeren is mogelijk onder het pand.

Placeholder for New office Nomios NetherlandsNew office Nomios Netherlands

Eenvoudig aanmelden

Laat je gegevens achter in het formulier door op de onderstaande knop te klikken en je ontvang direct een bevestiging in de mail.

Artikelen

Meer updates