Ontmoet ons op Zorg & ICT - Stand F01.040 Lees meer

Juniper x Nomios Running Club 2023


Olympisch Stadion, Olympisch Stadion, Amsterdam, Nederland

Placeholder for Running clubRunning club

Zijn jullie klaar om jullie grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen? Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we samen met onze collega's en klanten deel zullen nemen aan de Amsterdam Marathon op 15 oktober 2023!

Om ons goed voor te bereiden, hebben we de hulp ingeroepen van de professionele coach Dennis Licht, die voor iedere deelnemer een op maat gemaakt trainingsschema zal opstellen. Naast deze persoonlijke begeleiding, zullen we regelmatig samen trainen om elkaar te motiveren en te ondersteunen in ons trainingsproces.

Het doel van dit evenement is niet alleen om de marathon te volbrengen, maar ook om onze teamgeest te versterken en te werken aan een gezonde levensstijl. We willen iedereen inspireren om actiever te worden en te genieten van de vele voordelen die sport en beweging bieden.

Laten we samen dit avontuur aangaan en onze grenzen verleggen, zodat we op 15 oktober 2023 als een sterk en gemotiveerd team aan de startlijn staan. Doe je mee? Meld je vandaag nog aan voor de Juniper x Nomios Running Club.

Dennis Licht - Hardloopcoach & personal trainer

Inmiddels heb ik mijn topsportcarrière beëindigd, maar de liefde voor de loopsport is er nog steeds. En de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik via Dennis Licht Running graag met je! Misschien loop je al jaren hard, maar heb je regelmatig last van blessures. Of ben je die fervente marathonloper, die graag een trainingsschema op maat ontvangt. Of misschien heb je net de stoute (hardloop)schoenen aangetrokken, maar ben je op zoek naar professionele begeleiding en een ‘stok achter de deur’. Laat mij je coachen, zodat we samen kijken wat er voor jou in zit. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Zo brengen we samen je hardloopskills naar een hoger niveau

Een persoonlijk record lopen tijdens de 8K van Amsterdam. Of professioneel gaan trainen, zodat je de marathon van New York eindelijk van je bucketlist af kunt strepen. Iedereen heeft zijn of haar eigen dromen en doelen. Maar met alleen kilometers maken, kom je er niet. Daarom hebben wij – professionals uit de atletiek, zorg en sportfysiotherapie – een veelzijdig trainingsprogramma samengesteld. Uiteraard houden we hierbij rekening met het (beweeg)niveau dat bij jou past.

Placeholder for Dennis LichtDennis Licht

TCS Amsterdam Marathon

De TCS Amsterdam Marathon komt er weer aan en we zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat deelnemers van onze Running Club kunnen kiezen uit drie afstanden: 8K, halve marathon of hele marathon. Of je nu een beginner bent of een ervaren loper, er is voor elk wat wils!

De 8K afstand is perfect voor diegenen die net beginnen met hardlopen of die hun conditie willen verbeteren. De halve marathon is een mooie uitdaging voor degenen die al wat kilometers in de benen hebben en klaar zijn om de volgende stap te zetten. En voor degenen die klaar zijn om hun grenzen te verleggen en zichzelf uit te dagen, is er natuurlijk de hele marathon.

Of je nu gaat voor de 8K, halve marathon of hele marathon, we zullen er samen voor gaan en elkaar steunen in onze trainingen. Laten we ons klaarmaken voor een onvergetelijke ervaring en samen de finishlijn halen op 15 oktober 2023!

Placeholder for Amsterdam marathonAmsterdam marathon

Running Club Programma

Dit programma is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers die samen met gelijkgestemde mensen willen trainen en hun prestaties willen verbeteren. Ons programma biedt een gevarieerd aanbod van trainingen, waarbij de focus ligt op het verbeteren van zowel de conditie als de looptechniek.

 • Kick-off meeting, Nomios Nederland (Zoeterwoude)
 • 6 hardloopclinics onder begeleiding van Dennis Licht, Nomios Nederland (Zoeterwoude)
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Strava app groep voor onderlinge motivatie
 • Startbewijs voor TSC Amsterdam marathon, 15 oktober 2023
 • Hardloopshirt op maat

Data

De kick-off meeting en hardloopclinics zullen plaatsvinden bij het kantoor van Nomios Nederland in Zoeterwoude. Hier is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om je om te kleden. We verzamelen in de lobby en zullen daarna lopen naar Polderpark Cronesteyn. Mogelijk worden enkele hardloopclinics op andere locaties georganiseerd. Hier wordt je later over geinformeerd.

 • 22-06-2023, 16:00 uur - Kick Off Meeting (geen hardlooptraining)
 • 29-06-2023, 16:00 uur - Hardloopclinic #1
 • 06-07-2023, 16:00 uur - Hardloopclinic #2
 • 23-08-2023, 16:00 uur - Hardloopclinic #3
 • 07-09-2023, 16:00 uur - Hardloopclinic #4
 • 21-09-2023, 16:00 uur - Hardloopclinic #5
 • 05-10-2023, 16:00 uur - Hardloopclinic #6
 • 15-10-2023 Amsterdam Marathon 2023
Placeholder for Adobe Stock 241540051Adobe Stock 241540051

Ren tegen kanker

TCS Amsterdam Marathon steunt dit jaar voor de 3e keer KWF Kankerbestrijding. 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Elke vijf minuten krijgt iemand de diagnose te horen. In dezelfde tijd loop jij ongeveer 1 kilometer.

Team Nomios X Juniper Networks heeft een eigen actiepagina opgezet waar jij een donatie kan doen. Nodig je vrienden en familie, want samen bereiken we meer. Met jouw donatie steun je baanbrekend kankeronderzoek in het Amsterdam UMC Cancer Center Amsterdam.

Heb jij je aangemeld voor de Running Club? Meld je dan ook aan voor het Nomios X Juniper Networks KWF team en help mee met geld inzamelen! Klik op de knop om lid te worden.

Placeholder for KWFKWF

Juniper x NomiosSchrijf je nu in voor Running Club 2023

Als lid van onze Running Club kun je profiteren van persoonlijke begeleiding en advies van onze professionele trainers en coaches. Of je nu traint voor een specifiek evenement, jezelf wilt uitdagen of gewoon wilt genieten van het plezier en de gezelligheid van hardlopen met anderen, onze Running Club biedt voor elk wat wils.

Placeholder for CTA banner Running ClubCTA banner Running Club

Meer updates