Meet-up: Een nieuwe kijk op applicatie security

13:30 - 16:30
F5, Papendorpseweg 75, Utrecht, 3528 BJ

De moderne wereld hangt van clouds aan elkaar, naast uitdagingen brengt dit ook vooral vrijheid met zich mee. We hoeven onze apps niet meer persé in een specifiek datacenter te hosten, sterker nog, we kunnen onze apps nóg dichter bij gebruikers deployen, zonder dat we hiervoor allerlei contracten aan moet gaan voor hosting.

Het merendeel van de bedrijven kiest voor een multicloud strategie, en dat kan voordelig zijn om diverse redenen. De uitdaging zit hem juist in het publiceren van de juiste workloads, vanuit de juiste cloudomgeving(en), kortom: software-defined MCN. Haal het maximale uit je L4-L7 overlay, neem geen shortcuts voor security en slash your TTM at the same time.

Wil je weten hoe je nog makkelijker apps deployed? Een kortere time-to-market bereikt en alle benodigde security kunt toepassen? Schrijf je dan nu in!

Voor wie is deze meet-up interessant?

Ben je verantwoordelijk voor het netwerk, security, systemen of juist de business outcomes van jouw organisatie? Dan is deze meet-up interessant voor jou. “Application loyalty is the new brand loyalty” – want zeg nou zelf, die app op je telefoon die steeds crasht verwijder je toch? Om nog maar te zwijgen over die langzame of net gehackte website. Ongeacht waar je je workloads host, de distributed cloud kan ook voor jouw apps het verschil maken.

F5 + Nomios meet-up

Tijdens deze live meet-up delen F5 en Nomios de evolutie van applicaties die die zij op de markt zien en welke uitdagingen dit onze klanten biedt. Ook kijken we hoe F5's nieuwste generatie netwerk- en security oplossingen deze uitdagingen aanpakt. Met hun aanpak garanderen zijn een snelle, stabiele en veilige levering van applicaties en de digitale ervaring van hun eindgebruikers veilig te stellen.

F5's Web Application & API Protection (WAAP) technologie brengt BIG-IP, Shape Security anti-bot en fraude oplossingen en Volterra's netwerkmogelijkheden samen op het F5 Distributed Cloud Platform. Dit biedt een best-in-class dienstenaanbod in een verenigd SaaS platform. Gecombineerd met multi-cloud networking is het aanbod werkelijk uniek op de markt.

We laten je een live demonstratie zien van de nieuwste diensten via de F5 Distributed Cloud Console.

Meet-up programma op 5 juli

  • 13:30 - 14:00: Inloop met koffie en wat lekkers
  • 14:00 - 14:30: Introductie + korte presentatie over F5 distributed cloud
  • 14:30 - 15:30: Demo time! Aansluitend met Q&A.
  • 15:30 - 16:30: Hapje, drankje, gesprekje

Locatie

Hoofdkantoor van F5 aan de Papendorpseweg 75 in Utrecht.

Placeholder for F5 Meet upF5 Meet up

Meer updates