Ontmoet ons op Zorg & ICT - Stand F01.040 Lees meer

Wereldhavendagen VIP Experience

20:30 - 01:00
Cruise Terminal Rotterdam, Wilhelminakade, Rotterdam, Nederland

Placeholder for Vuurwerk naast de erasmusbrug klapper van de wereldhavendagenVuurwerk naast de erasmusbrug klapper van de wereldhavendagen

Wereldhavendagen Experience

Traditioneel vindt op de zaterdagavond Wereldhavendagen VIP Experience plaats. Vanuit een unieke locatie hebben gasten een breed uitzicht op de Nieuwe Maas waar de avondshow van de Wereldhavendagen plaatsvindt. Tijdens deze avond komen onder andere gasten van de organisatie en partners samen om kennis te maken, bij te praten en onder het genot van een drankje en hapje te kijken naar de spectaculaire avondshow met muziek, laser- en watershow, schepenparade en vuurwerk.

Nomios en Juniper Networks nodigen je uit om deze geweldige avond te beleven in de Rotterdamse haven naast de Erasmus brug. Je bent samen met je partner of een collega van harte welkom. Schrijf je nu in.

Details

  • Locatie: Cruise Terminal Rotterdam
  • Datum: 2 september 2023
  • Tijd: van 20:30 tot circa 01:00 uur.

Neem contact op met onze expertsOns team in Leiden staat voor je klaar

Bel ons of laat een bericht achter. We zijn benieuwd naar jouw securityproject, netwerk uitdagingen of andere vragen. Vanuit ons kantoor in Leiden ondersteunen we organisaties in heel Nederland en Europa.

Meer updates