Placeholder for A10 Networks Partner/ ResellerA10 Networks Partner/ Reseller
Affinity Global Partner

A10 Networks Carrier Grade NAT en IPv6 migratie

Krachtige Carrier Grade NAT (CGNAT)-oplossing stelt dienstverleners en organisaties in staat bestaande IPv4-investeringen te behouden en over te stappen op IPv6.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets
Introductie

A10 Thunder® CGN

Thunder CGN, de meest geavanceerde carrier-grade netwerkoplossing, biedt high-performance CGNAT met protocolvertaling waarmee service providers en enterprise hun IPv4-investering kunnen uitbreiden en tegelijkertijd kunnen overstappen op IPv6-standaarden.

IPv4 uitbreiden en tegelijkertijd IPv6 mogelijk maken

De bekroonde A10 Thunder CGN lost proactief IPv4-adresuitputting op om de uitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met de snelle toename van de vraag naar IP-adressen voor op internet aangesloten apparaten en de uitrol van BYOD. Thunder CGN levert geavanceerde CGNAT-functies om serviceproviders en bedrijven te helpen IPv4-connectiviteit uit te breiden, over te stappen op IPv6 en de TCO te verlagen, terwijl netwerk- en infrastructuurtransformatie naar cloud-native, 5G en edge-technologieën wordt ondersteund.

Aangezien netwerkadressering en IPv6-transitiearchitecturen sterk kunnen verschillen binnen en tussen een organisatie, hebben klanten een oplossing nodig die de breedste ondersteuning biedt voor industriestandaarden en tegelijkertijd voldoet aan verschillende IP-adres- en protocolvertalingsvereisten.

Thunder CGN verbetert de beveiliging en beschikbaarheid van uw infrastructuur om ervoor te zorgen dat uw applicaties adresseerbaar blijven en transparant werken door middel van adresvertaling met meerdere mechanismen, zoals geïntegreerde DDoS-bescherming voor NAT-pools en applicatielaag gateways (ALG).

Thunder CGN is gebouwd op A10's beproefde Advanced Core Operating System (ACOS®) en levert geavanceerde functionaliteit over het breedste scala aan vormfactoren - container, virtueel, bare metal en fysiek - met prestaties tot 370 Gbps.

Belangrijkste voordelen

Thunder CGN

icon IPv4-connectiviteit uitbreiden
IPv4-connectiviteit uitbreiden
Los IPv4-adresuitputting op en verleng de levensduur van een IPv4-netwerkinfrastructuur met carrier-grade NAT om ervoor te zorgen dat kritieke toepassingen en diensten altijd beschikbaar en betrouwbaar zijn.
icon Beheer IPv6 migratie
Beheer IPv6 migratie
Maak een soepele overgang naar IPv6 mogelijk door vertalingen en tunneling tussen IPv4- en IPv6-netwerken te ondersteunen.
icon Verlaag TCO
Verlaag TCO
Hoge prestaties in een compacte vormfactor resulteren in lagere OPEX- en CAPEX-uitgaven door efficiënt gebruik van rackruimte, lager stroomverbruik en lagere koelingsvereisten.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates