Authorised Partner
logo Edgecore Networks

Edgecore Networks

Toonaangevende leverancier van open netwerkoplossingen.

De groei van cloud computing en het Internet of Things, samen met de opkomst van open-source technologieën en communities, verandert de manier waarop IT wordt ontwikkeld, geleverd en gebruikt door bedrijven en consumenten. Binnen een ecosysteem van commerciële partners en open-source communities levert Edgecore Networks netwerkoplossingen op basis van open hardware- en softwareplatforms die de keuze, vrijheid, meer controle vergroten, innovatie aanmoedigen en versnellen, de TCO verlagen en nieuwe bedrijfsmodellen stimuleren.

Edgecore Networks levert wired en draadloze netwerkproducten en -oplossingen voor datacenter-, serviceproviders, ondernemingen en MKB-klanten. Edgecore Networks is de leider in open netwerken en biedt een volledige lijn van 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE en 100GbE en 100GbE open en OCP-switches die keuze bieden uit NOS- en SDN-software voor datacenter-, telecommunicatie- en bedrijfsnetwerkgebruik.

Waarom kies je voor Edgecore Networks?

Edgecore Networks werd opgericht in 2004 en werd in 2010 formeel afgesplitst in een onafhankelijke dochteronderneming die verantwoordelijk is voor de wereldwijde merkactiviteiten van de Accton Technology Group. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in de VS, het VK, Polen, Rusland, Turkije, Brazilië, Singapore, Indonesië en India. Edgecore Networks biedt schaalbare, geconvergeerde netwerkoplossingen om het beste te voldoen aan verschillende klantbehoeften en richt zich op datacenters, telecommunicatiedienstverleners, managed services providers en andere grote ondernemingen.

Edgecore Networks is een leider in het open netwerk-ecosysteem en levert complete oplossingen aan klanten met een brede reeks partners. Het bedrijf biedt toonaangevende open netwerkhardware en maakt gebruik van silicium van toonaangevende leveranciers. Edge Core Networks is de toonaangevende speler voor de huidige open-source softwaregemeenschappen, waaronder OCP, ONF OpenSwitch en Microsoft SONiC.

De onderliggende filosofie van Edgecore Networks is om professionele bekabelde en draadloze oplossingen te bieden van de edge tot de core. Met een sterke focus op complete oplossingen die waarde genereren voor klanten en helpen bij het realiseren van het potentieel van een digitale netwerkmaatschappij.

Onze Edgecore Networks-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van Edgecore Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Edgecore Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Edgecore Networks-oplossing.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates