Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller

Fortinet FortiAnalyzer

Op analyse gebaseerde beveiliging en logboekbeheer.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

FortiAnalyzer ondersteunt analytics-powered use cases om betere detectie tegen inbreuken te bieden

Het digitale aanvalsoppervlak breidt zich in een snel tempo uit, waardoor het steeds moeilijker wordt om bescherming te bieden tegen geavanceerde bedreigingen. Volgens een recente Ponemon studie introduceert bijna 80% van de organisaties digitaal gevoede innovatie sneller dan hun vermogen om deze te beveiligen tegen cyberaanvallen. Bovendien zorgen de uitdagingen van complexe en gefragmenteerde infrastructuren nog steeds voor een toename van cyberevenementen en gegevensinbreuken. De verschillende puntbeveiligingsproducten die bij sommige ondernemingen in gebruik zijn, werken meestal in geïsoleerde silo's, waardoor netwerk- en beveiligingsteams geen duidelijk en consistent inzicht hebben in wat er binnen de organisatie gebeurt.

Een geïntegreerde beveiligingsarchitectuur met door analyse ondersteunde beveiligings- en logboekbeheermogelijkheden kan dit gebrek aan zichtbaarheid verhelpen. Als onderdeel van de Fortinet Security Fabric, ondersteunt FortiAnalyzer analytisch aangedreven use cases om betere detectie tegen inbreuken te bieden.

Fortinet

FortiAnalyze voordelen

icon End-to-end overzicht met eventcorrelatie en detectie van bedreigingen
End-to-end overzicht met eventcorrelatie en detectie van bedreigingen
Verkort de detectietijd door gebruik te maken van de IOC-service (Indicator of Compromise) om snel bedreigingen in uw hele netwerk te identificeren
icon Geavanceerde compliance-rapportage
Geavanceerde compliance-rapportage
Biedt honderden vooraf opgestelde rapporten en sjablonen die zijn afgestemd op specifieke regelgeving, zodat compliance eenvoudig kan worden aangetoond.
icon Bedrijfsklare integraties
Bedrijfsklare integraties
Biedt kant-en-klare integratie zonder extra kosten voor vertrouwde partnerproducten zoals Splunk, IBM QRadar, ServiceNow, Tufin en AlgoSec.
icon Enterprise-grade hoge beschikbaarheid
Enterprise-grade hoge beschikbaarheid
Maakt automatisch een back-up van de FortiAnalyzer database naar maximaal vijf nodes in een cluster die geografisch kunnen worden verspreid voor noodherstel. Een van de secundaire nodes kan gemakkelijk een primaire node worden.
icon Automatisering van beveiliging
Automatisering van beveiliging
Vermindert de complexiteit en kosten door gebruik te maken van automatisering via REST API, scripts, connectors en automatiseringssticks.
icon Multi-tenancy en administratieve domeinen (ADOM's)
Multi-tenancy en administratieve domeinen (ADOM's)
Scheid klantgegevens en beheer domeinen door gebruik te maken van ADOM's om compliant en operationeel effectief te zijn.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates