Placeholder for HPE Partner/ ResellerHPE Partner/ Reseller
Certified Partner

HPE

Geef jouw edge-to-cloud-platform meer power met voor workload geoptimaliseerde IT-infrastructuurproducten en -oplossingen.

Placeholder for River stream and road forrestRiver stream and road forrest

Technologie-innovatie die bedrijfstransformatie bevordert

Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt klanten technologie te gebruiken om tijd te besparen die nodig is om ideeën in waarde te veranderen. Op hun beurt transformeren ze industrieën, markten en levens.

Sommige van onze klanten gebruiken traditionele IT-omgevingen. De meesten zijn overgestapt naar een veilige, cloud-enabled, mobielvriendelijke infrastructuur. Velen vertrouwen op een combinatie van beide. Waar ze zich ook bevinden, HPE biedt de technologie en oplossingen om hen te helpen slagen.

Technologie die transformatie mogelijk maakt

HPE maakt IT-omgevingen efficiënter, productiever en veiliger, waardoor snelle, flexibele reacties op een snel veranderend competitief landschap mogelijk zijn. HPE stelt organisaties in staat om snel op ideeën in te spelen door infrastructuur te leveren die gemakkelijk kan worden samengesteld en opnieuw kan worden samengesteld om aan verschuivende eisen te voldoen, zodat ze kunnen leiden in de huidige markt van ontwrichtende innovatie.

Oplossingen die je nodig hebt om te slagen

HPE levert hoogwaardige, hoogwaardige producten, consulting en ondersteunende diensten in één pakket. Dat is een van de belangrijkste onderscheidende factoren van HPE. HPE heeft toonaangevende posities in servers, opslag, bedrade en draadloze netwerken, geconvergeerde systemen, software, services en cloud. En met aangepaste financieringsoplossingen en -strategie kan HPE de juiste technologische oplossingen bieden voor uw unieke bedrijfsdoelen.

Innoveren voor vandaag en morgen

Hewlett Packard werkt al meer dan 75 jaar in de innovatiebranche. Hun uitgebreide intellectuele eigendomsportfolio en wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden maken deel uit van een innovatieroutekaart die is ontworpen om organisaties van elke omvang te helpen - van wereldwijde ondernemingen tot lokale startups - overgang van traditionele technologieplatforms naar de IT-systemen van de toekomst.

HPE switches

Netwerk switch technologie voor digitale transformatie

Maak je netwerkstrategie klaar voor de toekomst met de next-gen infrastructuur van Aruba Networks. De netwerkswitches van Aruba zijn ontworpen om cloud, mobiel en IoT mogelijk te maken en leveren prestaties, automatisering en ingebouwde analyses om de huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften te ondersteunen.

Bouw jouw netwerkinfrastructuur met netwerkswitches

Investeer in netwerkinfrastructuur die enorme hoeveelheden verkeer aankan en mee kan schalen met jouw bedrijf. Voldoe aan de groeiende eisen van gebruikers, apparaten en apps zonder een iets te missen.

Integreer naadloos met jouw bestaande infrastructuur

Een van de grote voordelen van het gebruik van Aruba voor jouw netwerk switch behoeften is dat het past in de andere Aruba infrastructuur die jouw bedrijf al bezit. Dus in plaats van je gehele infrastructuur te moeten vervangen om jouw netwerk efficiënter te laten functioneren, integreren de Aruba netwerk switches naadloos met de Aruba hardware die je al hebt.

HPE switches

Belangrijkste voordelen

icon Cloud-native switch software
Cloud-native switch software
Het besturingssysteem van Aruba is gebouwd op een microservices-architectuur en is volledig programmeerbaar om IT-activiteiten te automatiseren en te vereenvoudigen.
icon Eenvoud door één besturingssysteem
Eenvoud door één besturingssysteem
Van edge access tot core, de switching software is gebouwd om bedrijfsnetwerken te verbinden, te beschermen en te vereenvoudigen.
icon Versnelde probleemoplossing
Versnelde probleemoplossing
Aruba's Network Analytics Engine (NAE) ondervraagt en analyseert automatisch elke gebeurtenis die van invloed is op de gezondheid van een netwerk. Gedistribueerde analyses bieden een ongekend inzicht in problemen, met geleide probleemoplossing voor een snelle oplossing.
icon Naadloze integratie
Naadloze integratie
De nieuwste Aruba netwerk switches integreren met jouw bestaande Aruba infrastructuur, waardoor je kostbare vervangingen voorkomt.
icon Voordelen voor kleine en middelgrote bedrijven
Voordelen voor kleine en middelgrote bedrijven
Niet alleen voor ondernemingen, Aruba's netwerktechnologie levert tijd- en kostenbesparingen op voor bedrijven van elke omvang.

Onze HPE-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Hewlett Packard Enterprise met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door HPE zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw HPE-oplossing.

Artikelen

Meer updates