Gold Partner
logo Fortinet

Fortinet

Fortinet beveiligt de grootste ondernemingen, MKB's, service providers en overheidsorganisaties over de hele wereld. Beveilig jouw netwerk vandaag en in de toekomst.

Beveiliging zonder compromissen

Fortinet biedt hoogwaardige beveiliging van netwerken en inhoud. Ook levert het bedrijf veilige toegangsproducten die informatie uitwisselen en samenwerken voor een samenhangende beveiligingsaanpak. Deze zogeheten 'security fabric' omvat Security Processors, een intuïtief besturingssysteem en toegepaste informatie over bedreigingen. Daardoor beschik je over een doortimmerde beveiliging, uitstekende prestaties en meer zichtbaarheid en controle. Tegelijkertijd blijft je administratie eenvoudig.

Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, het firewallplatform FortiGate, is beschikbaar in vele vormen en configuraties, waardoor het geschikt is voor elke omgeving. FortiGate biedt een breed scala een next-generation beveiligings- en netwerkfuncties. Samen met de optionele aanvullende producten kan FortiGate worden gebruikt om een zeer complete infrastructuur voor beveiliging op te zetten, die het volgende omvat:

  • Netwerkbeveiliging
  • Datacenterbeveiliging (fysiek en virtueel)
  • Cloudbeveiliging
  • Toegangsbeveiliging (bekabeld en draadloos)
  • Infrastructuurbeveiliging (switching en routering)
  • Inhoudsbeveiliging
  • Eindpuntbeveiliging
  • Applicatiebeveiliging
Fortinet

Oplossingen

Waarom kies je voor Fortinet?

Organisaties hebben een snel en veilig netwerk nodig om succesvol te kunnen werken. Als je beschikt over de juiste beveiligingsmiddelen, die onmiddellijk reageren op bedreigingen in het hele netwerk, zorg je dat je bedrijf vlotjes kan doorwerken en geen slachtoffer wordt van een cyberaanval.

Fortinet is het enige bedrijf ter wereld dat beveiligingsoplossingen biedt voor het netwerk, eindpunten, applicaties, het datacenter, de cloud en toegang tot informatie. Deze oplossingen functioneren samen als een geïntegreerde en alomvattende beveiligingsinfrastructuur. Dit betekent ook dat Fortinet het enige bedrijf is met een krachtige, geïntegreerde end-to-end beveiligingsoplossing voor alle mogelijke aanvallen.

Voor een effectieve verdediging moeten de data- en beveiligingselementen in je omgevingen goed zijn geïntegreerd, informatie uitwisselen en zichtbaar zijn. De Fortinet Security Fabric biedt controle over en integratie en eenvoudig beheer van de beveiliging in de gehele organisatie, van IoT tot de cloud.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates