Gezondheidszorg & farma

Beschermen en verbinden van essentiële digitale gezondheidssystemen.

Placeholder for Healthcare doctor with tabletHealthcare doctor with tablet
Introductie

Secure and connected

Als IT-professional in de gezondheidszorg weet je als geen ander dat ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven vaak het doelwit zijn van bendes cybercriminelen met ransomware en DDoS-aanvallen. Deze misdaden hebben niet alleen een aanzienlijke impact op de infrastructuur van een ziekenhuis, maar ook op de patiëntenzorg, wat desastreuze gevolgen kan hebben. Als het gaat om best practices op het gebied van cyberbeveiliging in het algemeen, en specifiek voor de gezondheidszorgsector, begrijp je dat voorkomen beter is dan genezen.

Wij kunnen je ontzorgen met onze expertise om je te ondersteunen bij de preventie van cybercriminaliteit. Of we nu helpende handen moeten bieden, moeten helpen bij de implementatie van de juiste technologieën of je moeten helpen bij het opzetten van de juiste veilige infrastructuur, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw zorginstelling of onderneming zich alleen maar zorgen hoeft te maken over de zorg voor de patiënten.

Join leaders in the industry

Ziekenhuizen, zorginstellingen en farmaceutische bedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Amsterdam Skills Centre Logo
Bayer
Clinique Saint Jean
Essilor Logo
Sanofi Logo
Cordaan Logo
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen onderstrepen de behoefte aan robuuste cybersecurity en geavanceerde netwerkoplossingen in de gezondheidszorg.

Beheer van inbreuken

Effectieve strategieën implementeren om inbreuken op de security in gevoelige omgevingen te voorkomen, op te sporen en er snel op te reageren.

Beperkingen in IT-personeel

Uitgebreide IT-infrastructuren beheren met beperkte middelen en een evenwicht vinden tussen efficiëntie en security.

Updates voor systeembeveiliging

Ervoor zorgen dat essentiële systemen worden beveiligd met de nieuwste en meest geschikte technologische oplossingen.

Naleving van regelgeving

Zich houden aan strenge industrievoorschriften en navigeren door complexe wettelijke vereisten om compliance te behouden.

Veilig gebruik van de cloud

Effectief gebruik maken van cloud technologieën en tegelijkertijd zorgen voor robuuste security maatregelen.

Netwerkontwerp uitdagingen

De complexiteit van het ontwerpen van veilige netwerken aanpakken en de juiste technologie selecteren om aan specifieke behoeften te voldoen.

Telemonitoring op afstand en e-health

Beveiligen van gegevens bij telegeneeskunde en monitoring op afstand, vooral wanneer deze via persoonlijke apparaten worden verzonden.

Dreigingen van binnenuit

Risico's van dreigingen van binnenuit beperken, opzettelijk of per ongeluk, in omgevingen met uitgebreide toegang tot gegevens.

Regionaal psychiatrisch centrum Les Marronniers implementeert veilige draadloze oplossing

Het Centre Régional Psychiatrique (CRP) Les Marronniers begeleidt en verzorgt patiënten met geestelijke gezondheidsproblemen, ongeacht hun leeftijd. Of het nu gaat om preventie, ambulante zorg, revalidatie, ziekenhuiszorg (gepland of crisis) of verblijf, de patiënt staat centraal in het systeem dat samen met de multidisciplinaire teams, in samenwerking met de familie en het netwerk is ontwikkeld.

De IT-afdeling werd geconfronteerd met een Wi-Fi-bandbreedteprobleem. Ze wilden vooruit om nieuwe technologieën en mogelijkheden te implementeren, maar hun huidige Wi-Fi-netwerk kon de druk niet aan. Via het kopersplatform GIAL, koos CRP Marronniers ervoor om in te gaan op het aanbod van Nomios.

Placeholder for WEB Les Marronniers 2018 BG 367WEB Les Marronniers 2018 BG 367
Succesverhaal
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Mario BlansjaarMario Blansjaar

Mario Blansjaar

Account executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog