IJzersterk in security en networking

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van oplossingen en diensten die het steeds complexere digitale landschap beveiligen en verbinden. Onze teams helpen de basis te leggen voor een veilige digitale samenleving en de bedrijven van morgen. Daar zijn we best een beetje trots op.

Over ons

Secure and connected

Wij ontwerpen, beveiligen en beheren de digitale infrastructuur van grote en kleine organisaties. Onze enthousiaste en toegewijde professionals ontwikkelen innovatieve oplossingen voor jouw security- en netwerkuitdagingen. Wij leveren ons beste werk door uitgebreide ervaring te combineren met analytisch denken en creatieve kracht.

In een wereld die overspoeld wordt door hypes, biedt ons team een no-nonsense aanpak en praktisch advies. Onze diensten, methodes en communicatie zijn helder en flexibel. Wij geloven sterk in solide partnerships als voorwaarde voor gedeeld succes. Zo kan jouw business excelleren en groeien.

Kerncijfers

Nomios in het kort

icon 40+ technologie partners
40+ technologie partners
Strategische partnerschappen met toonaangevende security- en netwerkleveranciers.
icon 20 kantoren in Europa
20 kantoren in Europa
Lokale experts in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.
icon 400+ gecertificeerde engineers
400+ gecertificeerde engineers
Ervaren en gecertificeerde engineers en architecten in meerdere technologieën.
icon 24x7 global support
24x7 global support
Wij zijn trots op onze gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,9.
icon 20+ jaar ervaring
20+ jaar ervaring
Sterke ervaring in security en networking met stabiele groei in een relatief jonge markt.
icon 2000+ tevreden klanten
2000+ tevreden klanten
We bedienen grote organisaties en bedrijven in Europa en de rest van de wereld.
Solution stack

Het volledige potentieel van technologie ontsluiten

Wij gebruiken security- en netwerktechnologie als basis voor onze oplossingen en diensten. Door support services, managed services en professional services toe te voegen, creëren onze teams strategische waarde voor onze klanten en partners.

Nomios biedt vandaag alle bouwstenen van een SASE-architectuur, samengebracht in één enkel aanbod. Ervaar het verschil met onze best-of-breed capaciteiten.

Placeholder for Solutions stackSolutions stack
Nomios

Het verhaal achter onze naam

In de Griekse mythologie is Nomios een zoon van de god Hermes, en betekent 'de goede herder' in figuurlijke zin. Als herders begeleiden, ondersteunen en beschermen wij organisaties bij hun digitale transformatie. In onze rol als trusted partner zijn we nauw verweven met onze klanten. Zo creëren onze experts een veilige en verbonden basis voor een digitale samenleving en de organisaties van morgen.

Placeholder for Cloud architect developer implementing ddos protectionCloud architect developer implementing ddos protection
Artikelen

Laatste nieuws en blog