Onderwijs & wetenschap

Wij richten ons op jouw veiligheid en connectiviteit, zodat jij je kunt richten op jouw studenten en onderzoek. Ontdek onze security- en netwerkoplossingen voor onderwijsinstellingen en de wetenschappelijke sector.

Placeholder for Students universityStudents university
Introductie

Secure and connected

Het onderwijs is in de loop der jaren sterk veranderd. Docenten geven steeds meer lessen online, en de interacties tussen studenten, docenten en onderzoekers zijn daardoor afhankelijk geworden van online mediums.

Deze veranderingen hebben hun ups en downs. Maar het belangrijkste is dat cyberbeveiliging en netwerkinfrastructuur hierdoor op de radar komen te staan van besluitvormers in de onderwijs- en wetenschapssector.

En dat is niet voor niets. Beveiliging en connectiviteit zijn essentieel geworden. Toch zijn IT-afdelingen niet altijd uitgerust met de juiste oplossingen, mankracht en tools om hun organisaties op deze facetten volledig te ondersteunen. Wij kunnen jouw IT-afdeling ontzorgen door op maat gemaakte diensten en oplossingen te leveren die ervoor zorgen dat jouw beveiliging en verbindingen te allen tijde optimaal zijn.

Uitdagingen voor de sector

Klinken deze bekend?

  • Cyberbeveiliging en netwerkproblemen bij onderwijs op afstand overwinnen
  • Cyberbedreigingen zoals ransomware en DDoS-aanvallen beperken
  • Ervoor zorgen dat de netwerkverbindingen op en buiten de campus solide en betrouwbaar zijn
  • Uitdagingen bij het succesvol uitvoeren van grootschalige en langlopende IT-projecten
  • Ervoor zorgen dat je snel toegang hebt tot de juiste resources en IT-vaardigheden
  • Uitdagingen bij netwerkontwerp en technologieselectie
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Klanten

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Onderwijsinstellingen en onderzoeksbedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Belnet Logo
University Groningen Logo
Aachen University
Essec Business School Logo
NASK logo
Laureate Universities Logo
Case study

NASK levert veilig breedband internettoegang aan 25.000 scholen

Het OSE-project is opgezet om de toegang tot online-onderwijsmiddelen te vergroten en gebieden van digitale uitsluiting te elimineren. Het programma is opgezet door het ministerie van Digitale Zaken in samenwerking met het ministerie van Onderwijs in het kader van de wet op het nationaal onderwijsnetwerk. De wet vermeldt ook het NASK (Nationaal Onderzoeksinstituut) als de OSE-exploitant, dat wil zeggen het beheersorgaan.

De beveiliging van een dergelijk groot netwerk was een bijzonder complex project. Het was de bedoeling dat de OSE een openbaar telecommunicatienetwerk zou worden op basis van de bestaande breedbandinfrastructuur, ontwikkeld in het kader van een commerciële investering en gesubsidieerd met overheidsmiddelen. Het netwerk moest leraren en leerlingen in meer dan 80% van de Poolse scholen toegang bieden tot hogesnelheidsinternet. Dit zou een hoge verkeersdichtheid van miljoenen eindpunten met zich meebrengen.

Placeholder for NASK officeNASK office
Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Jonah SanderseJonah Sanderse

Jonah Sanderse

Senior Account Executive,
Nomios Nederland

Laatste nieuws en blog