Telecommunicatie

Wij bieden effectieve oplossingen voor de complexe zakelijke uitdagingen waarmee telecommunicatiebedrijven wereldwijd worden geconfronteerd.

Placeholder for Japanese man laughing with phoneJapanese man laughing with phone
Introductie

Secure and connected

Service providers zoals telecom-, kabel-, satelliet- en internetbedrijven vertrouwen op ons om hun bereik te vergroten bij het leveren van end-to-end technologieoplossingen aan hun klanten wereldwijd. Zij vertrouwen op onze expertise bij het op de markt brengen van een toonaangevend portfolio van beveiligings-, samenwerkings-, netwerkinfrastructuur-, datacenter- en cloud-oplossingen.

Onze specialisten in de telecommunicatie-industrie bieden inzicht en hulpmiddelen om jouw bedrijf te helpen nieuwe kansen te identificeren, groei te maximaliseren en potentiële valkuilen te vermijden. Van mobiele breedband tot netwerkinfrastructuur tot de evolutie van apparaten, wij geven je toegang tot professionals met zinvolle, praktijkgerichte ervaring en wij zijn toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen voor de complexe zakelijke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Uitdagingen voor de sector

Klinken deze bekend?

 • Upgraden van grote legacy IT-infrastructuren met gespecialiseerde systemen
 • Omgaan met operationele complexiteit en beheren van kennisniveaus van IT-teams
 • Beveiliging van gevoelige gegevens en IP
 • Beheren van de beveiligingsrisico's van "internet of things"-apparatuur
 • Inbreuken opsporen en erop reageren
 • Bijhouden van de vraag naar bandbreedte en draadloze diensten
 • Verlaging van de totale eigendomskosten (TCO) en balans tussen OPEX en CAPEX
 • Activa met een risico identificeren
 • Uitdagingen bij het succesvol uitvoeren van grootschalige en langdurige IT projecten
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Klanten

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Telecommunicatiebedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Liberty Global Logo
Talk Talk Logo
KPN Logo
Proximus Logo
Vodafone Logo
T Mobile Logo
Case study

Post Luxembourg automatiseert service delivery van 5G, video en cloud

Als grootste nationale aanbieder van telecommunicatiediensten in Luxemburg voorziet Post Luxembourg in de digitale communicatiebehoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit betekent dat het voortdurend aan de top moet staan als leider op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, vooral als het gaat om de lancering van 5G-diensten. Post heeft met Nomios gespard over de juiste weg vooruit om ervoor te zorgen dat nieuwe diensten snel en veilig kunnen worden ingezet via de uitgebreide infrastructuur.

Placeholder for Post luxembourgPost luxembourg
 • Logo T-Mobile

  "Door samen te werken met Nomios Nederland zijn we in staat een sterk en divers team te vormen dat de veranderingen en aanpassingen in ons netwerk en onze IT-platforms aanstuurt. Met deze strategie willen we onze klantervaring verbeteren en de positie van T-Mobile in de markt versterken."

  Placeholder for Kim larsen tmobileKim larsen tmobile
  Kim Larsen
  CTO
  T-Mobile
 • Logo Telenet

  "In een geconvergeerd netwerk zoals het onze is de mogelijkheid om de toegang van apparaten tot onze netwerken te beheren van vitaal belang. Als toonaangevende expert heeft Nomios Nederland onze behoefte aan een next-generation EIR gedetecteerd en vervuld, waardoor we ons apparaatbeheer en onze beveiligingsmogelijkheden konden uitbreiden om meer apparaattypen op meerdere netwerken te dekken."

  Placeholder for Luk bruynseelsLuk bruynseels
  Luk Bruynseels
  VP Mobile Technology
  Telenet
 • Logo MML Telecom

  "Wij werken samen met Nomios Nederland die ons helpen met onze secure managed services en netwerkdiensten aan organisaties in de publieke sector en de gezondheidszorg. Wij hebben hen altijd als zeer responsief en klantgericht ervaren. Het Nomios Nederland team toont consequent zijn technische kennis en expertise, evenals een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten en hoe deze te overtreffen."

  Placeholder for James coughlanJames coughlan
  James Coughlan
  Commercial Director – Public Sector
  MML Telecom
Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Herbert WesterinkHerbert Westerink

Herbert Westerink

Senior Account Executive,
Nomios Nederland

Laatste nieuws en blog