Telecommunicatie

Wij bieden effectieve oplossingen voor de complexe zakelijke uitdagingen waarmee telecommunicatiebedrijven wereldwijd worden geconfronteerd.

Placeholder for Japanese man laughing with phoneJapanese man laughing with phone
Introductie

Secure and connected

Service providers zoals telecom-, kabel-, satelliet- en internetbedrijven vertrouwen op ons om hun bereik te vergroten bij het leveren van end-to-end technologieoplossingen aan hun klanten wereldwijd. Zij vertrouwen op onze expertise bij het op de markt brengen van een toonaangevend portfolio van beveiligings-, samenwerkings-, netwerkinfrastructuur-, datacenter- en cloud-oplossingen.

Onze specialisten in de telecommunicatie-industrie bieden inzicht en hulpmiddelen om jouw bedrijf te helpen nieuwe kansen te identificeren, groei te maximaliseren en potentiële valkuilen te vermijden. Van mobiele breedband tot netwerkinfrastructuur tot de evolutie van apparaten, wij geven je toegang tot professionals met zinvolle, praktijkgerichte ervaring en wij zijn toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen voor de complexe zakelijke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Sluit je aan bij leiders in de sector

Telecommunicatiebedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Liberty Global Logo
Talk Talk Logo
KPN Logo
Proximus Logo
Vodafone Logo
Odido
Sector uitdagingen

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen benadrukken het belang van innovatieve oplossingen voor netwerken en cybersecurity en benadrukken de behoefte aan expertise op gebieden als SASE, Zero Trust en XDR.

Verouderde IT-infrastructuur upgraden

Het moderniseren van oude, complexe IT-infrastructuren met nieuwe technologieën brengt aanzienlijke integratie-uitdagingen met zich mee.

Operationele complexiteit beheren

Het voortdurend bijwerken van de kennis van IT-teams en het beheren van complexe operaties wordt steeds veeleisender.

Data en IP security

Het beschermen van gevoelige gegevens en intellectueel eigendom blijft een kritieke en voortdurende zorg.

IoT security risico's

Het beveiligen van een groeiend aantal minder veilige IoT-apparaten tegen kwetsbaarheden is essentieel.

Detectie en reactie op inbreuken

Het snel identificeren van en effectief reageren op inbreuken op de security is cruciaal voor het minimaliseren van de gevolgen

Vraag naar connectiviteitsdiensten

Het in evenwicht brengen van de groeiende behoefte aan bekabelde en draadloze diensten van hoge kwaliteit stelt de bestaande infrastructuur op de proef.

TCO verlagen en financieel evenwicht

Het strategisch verlagen van de Total Cost of Ownership en het beheren van operationele en kapitaaluitgaven is essentieel.

IT-projecten uitvoeren

Het succesvol beheren van grootschalige, langlopende IT-projecten brengt aanzienlijke uitdagingen met zich mee op het gebied van logistiek en resources.

Post Luxembourg automatiseert service delivery van 5G, video en cloud

Als grootste nationale aanbieder van telecommunicatiediensten in Luxemburg voorziet Post Luxembourg in de digitale communicatiebehoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit betekent dat het voortdurend aan de top moet staan als leider op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, vooral als het gaat om de lancering van 5G-diensten. Post heeft met Nomios gespard over de juiste weg vooruit om ervoor te zorgen dat nieuwe diensten snel en veilig kunnen worden ingezet via de uitgebreide infrastructuur.

Placeholder for Post luxembourgPost luxembourg
Case study
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

 • Logo Odido

  "Door samen te werken met Nomios Nederland zijn we in staat een sterk en divers team te vormen dat de veranderingen en aanpassingen in ons netwerk en onze IT-platforms aanstuurt. Met deze strategie willen we onze klantervaring verbeteren en de positie van Odido in de markt versterken."

  Placeholder for Kim larsen tmobileKim larsen tmobile
  Kim Larsen
  CTO
  Odido
 • Logo Telenet

  "In een geconvergeerd netwerk zoals het onze is de mogelijkheid om de toegang van apparaten tot onze netwerken te beheren van vitaal belang. Als toonaangevende expert heeft Nomios Nederland onze behoefte aan een next-generation EIR gedetecteerd en vervuld, waardoor we ons apparaatbeheer en onze beveiligingsmogelijkheden konden uitbreiden om meer apparaattypen op meerdere netwerken te dekken."

  Placeholder for Luk bruynseelsLuk bruynseels
  Luk Bruynseels
  VP Mobile Technology
  Telenet
 • Logo MML Telecom

  "Wij werken samen met Nomios Nederland die ons helpen met onze secure managed services en netwerkdiensten aan organisaties in de publieke sector en de gezondheidszorg. Wij hebben hen altijd als zeer responsief en klantgericht ervaren. Het Nomios Nederland team toont consequent zijn technische kennis en expertise, evenals een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten en hoe deze te overtreffen."

  Placeholder for James coughlanJames coughlan
  James Coughlan
  Commercial Director – Public Sector
  MML Telecom
Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Herbert WesterinkHerbert Westerink

Herbert Westerink

Senior Account Executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog