Het draait om onze mensen

Sluit je aan bij ons team, laat je inspireren en ontwikkel je expertise.

Vacatures zoeken
Placeholder for Hetportretbureau LR T1 A6184Hetportretbureau LR T1 A6184

Onze experts maken het verschil

Nomios is een dynamisch en innovatief bedrijf met mensen die werken aan fantastische oplossingen en services. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen met de juiste kennis en het enthousiasme om de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Wil je deel uitmaken van ons team van experts? Jezelf ontwikkelen in je vakgebied binnen een creatieve en dynamische werkomgeving? Met driemaandelijkse teamevenementen, Tech Talks en nog veel meer activiteiten (en af en toe een potje pool op kantoor) werk je samen met toegewijde specialisten om de wereld veiliger en meer verbonden te maken.

Interviews

Ontmoet onze mensen

We koesteren jouw ondernemersgeest

Wij zijn een jong, getalenteerd en hecht team van enthousiaste professionals. We zijn allemaal toegewijde teamspelers die een passie hebben voor netwerk- en security-technologie en er al onze energie aan wijden.

We gaan de uitdaging aan met veranderende markten, projecten en de toenemende behoeften van onze klanten. We zien de waarde van voortdurend nadenken over onze methoden, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het verwelkomen van nieuwe talenten, onafhankelijke denkers en makers.

We geven jou de middelen en ruimte die je nodig hebt om jouw eigen beslissingen te nemen en om ondernemend te zijn. We moedigen initiatief aan, bevorderen individuele verantwoordelijkheid en stimuleren innovatief denken en agile werken. Jouw ondernemersgeest is ons succes.

Placeholder for Hetportretbureau 4 T1 A1405Hetportretbureau 4 T1 A1405
Onze cultuur

Spelen zit in ons DNA

Je weet waarschijnlijk dat het leven niet alleen draait om hard werken. Bij Nomios vinden we het belangrijk om plezier te hebben en samen te spelen. Sommige van onze beste ideeën zijn begonnen tijdens het proberen van nieuwe gadgets of tijdens het spelen van onze favoriete game.

Placeholder for 186186
Placeholder for Hetportretbureau HR T1 A6001Hetportretbureau HR T1 A6001
Placeholder for Hetportretbureau HR T1 A5899Hetportretbureau HR T1 A5899

Werken voor wereldmerken

Tot onze klanten behoren toonaangevende bedrijven, bekende instellingen en gerenommeerde merken van over de hele wereld. Werk jij binnenkort voor deze klanten?
Equinix Logo
Thales Logo
NS Nederlandse Spoorwegen
Pay Pal Logo
Bayer
RTL Nederland Logo

Diversiteit en inclusiviteit verklaring

Nomios is een organisatie die zich inzet voor diversiteit en inclusie om onze bedrijfsresultaten te stimuleren en elke dag een betere toekomst te creëren voor onze diverse werknemers, klanten, partners en gemeenschappen. Wij geloven dat een divers team ons in staat stelt onze groeiambities waar te maken en inclusiviteit in het hele bedrijf te stimuleren.

Bij Nomios zijn we geïnteresseerd in elk individu en het talent dat ze hebben. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen voor werkgelegenheid zonder aanzien van ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, leeftijd of nationale oorsprong en worden niet gediscrimineerd.

Vind jouw perfecte baan

Sluit je bij ons aan

Bij Nomios Nederland ben je meer dan alleen je functietitel. Wij maken persoonlijke groei mogelijk, belonen succes en helpen je echt je carrière te ontwikkelen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Laatste nieuws en blog