Nomios Group groeit in Zuid-Europa met overname toonaangevende Italiaanse cybersecurity expert Aditinet Lees artikel

Het draait om onze mensen

Sluit je aan bij ons team, laat je inspireren en ontwikkel je expertise.

Alle bedrijven zullen beweren dat hun cultuur hen onderscheidt van hun collega's. Wij zijn geen uitzondering, behalve dat de onze dat ook echt doet.

Nomios is een dynamisch en innovatief bedrijf met mensen die werken aan fantastische oplossingen en services. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen met de juiste kennis en het enthousiasme om de verwachtingen van klanten te overtreffen.

We koesteren jouw ondernemersgeest

Wij zijn een jong, getalenteerd en hecht team van enthousiaste professionals. We zijn allemaal toegewijde teamspelers die een passie hebben voor netwerk- en beveiligingstechnologie en er al onze energie aan wijden.

We gaan de uitdaging aan met veranderende markten, projecten en de toenemende behoeften van onze klanten. We zien de waarde van voortdurend nadenken over onze methoden, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het verwelkomen van nieuwe talenten, onafhankelijke denkers en makers.

We geven jou de middelen en ruimte die je nodig hebt om jouw eigen beslissingen te nemen en om ondernemend te zijn. We moedigen initiatief aan, bevorderen individuele verantwoordelijkheid en stimuleren innovatief denken en agile werken. Jouw ondernemersgeest is ons succes.

Placeholder for Hetportretbureau 4 T1 A1405Hetportretbureau 4 T1 A1405

Werken voor wereldmerken

Tot onze klanten behoren toonaangevende bedrijven, bekende instellingen en gerenommeerde merken van over de hele wereld. Werk jij binnenkort voor deze klanten?

Equinix Logo
Borealis Logo
Thales Logo
Pay Pal Logo
Bayer
L Oreal Logo

Diversiteit en inclusiviteit verklaring

Nomios is een organisatie die zich inzet voor diversiteit en inclusie om onze bedrijfsresultaten te stimuleren en elke dag een betere toekomst te creëren voor onze diverse werknemers, klanten, partners en gemeenschappen. Wij geloven dat een divers team ons in staat stelt onze groeiambities waar te maken en inclusiviteit in het hele bedrijf te stimuleren. Bij Nomios zijn we geïnteresseerd in elk individu en het talent dat ze hebben. Alle gekwalificeerde sollicitanten zullen in overweging worden genomen voor werkgelegenheid zonder aanzien van ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, leeftijd of nationale oorsprong en zullen niet worden gediscrimineerd.

Vind jouw perfecte baanSluit je bij ons aan

Bij Nomios ben je meer dan alleen je functietitel. Wij maken persoonlijke groei mogelijk, belonen succes en helpen je echt je carrière te ontwikkelen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2

Laatste nieuws en blog