Retail & e-commerce

Bedrijven helpen bij het opsporen, begrijpen en inspelen op veranderende trends, bedrijfsmodellen en kansen in het snel evoluerende retail landschap. De toekomst van retail is digitaal.

Placeholder for Retail shopper bags smartphoneRetail shopper bags smartphone
Introductie

Secure and connected

De retailsector is in de greep van een revolutie die wordt aangedreven door digitale technologie. Deze zal even grote gevolgen hebben als de handelsrevolutie die aan de wieg stond van de detailhandel zoals wij die kennen, en de industriële revolutie die de aanzet gaf tot het moderne tijdperk. Het nieuwe mentale model voor de retail is er een van klantgerichtheid, digitale vloeiendheid en enorme wendbaarheid.

Wij werken samen met klanten om de mogelijkheden van nieuwe platforms te benutten, uitgebreide multichannelstrategieën te ontwikkelen en de algehele digitale prestaties te verbeteren. We werken samen met lokale en nationale retailers om diensten en oplossingen te bieden die helpen meer inzicht te krijgen in de klantervaring, de operationele efficiëntie te verbeteren, de orderverwerking te verbeteren en de samenwerking tussen winkels en partners in de toeleveringsketen te stimuleren.

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Retail- en e-commercebedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Adevinta
Decathlon
Booking com Logo
Coolblue Logo
Bol com
Sligro Logo
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen onderstrepen de behoefte aan robuuste en aanpasbare netwerk- en security-oplossingen in de detailhandel en e-commerce.

Cyberdreigingen

Door de toename van online winkelen nemen cyberdreigingen toe, waardoor de beveiliging van digitale platforms topprioriteit krijgt.

Volgen van consumentengedrag

De toepassing van nieuwe technologieën voor het volgen van consumentengedrag brengt risico's met zich mee die zorgvuldig beheerd moeten worden, met name op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy.

Detectie en respons bij inbreuken

Snelle detectie en effectieve respons op inbreuken op de security zijn van cruciaal belang om klantgegevens te beschermen en het vertrouwen te behouden.

Bescherming van klantgegevens

De voortdurende bescherming van de persoonlijke en financiële gegevens van klanten is een grote uitdaging vanwege de cyberdreigingen die zich ontwikkelen.

Implementatie van nieuwe digitale diensten

De introductie van nieuwe digitale diensten, zowel in de winkel als online, brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van security, gebruikerservaring en integratie.

Integratie van POS en e-commerce

Het naadloos integreren van POS-systemen met e-commerce platforms vereist het overwinnen van technische en security uitdagingen.

Wireless ervaring van hoge kwaliteit voor bezoekers

Het bieden van een hoogwaardige draadloze ervaring in de winkel vereist een evenwicht tussen klanttevredenheid en security management.

Kwetsbaarheid van supply chains

De onderlinge verbondenheid van supply chains in de detailhandel brengt aanzienlijke cyberrisico's met zich mee die de hele keten kunnen beïnvloeden.
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Rob BronRob Bron

Rob Bron

Account Executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog