Managementteam

Management door zeer ervaren IT professionals. Het behalen van onze doelstellingen en vervullen van onze missie vragen om sterk leiderschap.

Onze executives

Onze executives hebben dan ook een voorbeeldfunctie. Ze zorgen niet alleen voor het strategische overzicht en de noodzakelijke motivatie, maar dragen actief en positief bij aan het bedrijf en de branche. Ons managementteam spant zich in voor innovatie ten bate van onze klanten, onze partners en uiteindelijk van iedereen in de verbonden wereld.

 • Placeholder for Sebastien KherSebastien Kher

  Sébastien Kher

  Chief Executive Officer

  Nomios groep

  Sébastien Kher is Chief Executive Officer van Nomios Nederland Group en Managing Director van Nomios Frankrijk. Hij is afgestudeerd aan de Kedge Business School. Hij is binnen de industrie in het Verenigd Koninkrijk en begon als Value-added Reseller in Frankrijk. Nadat hij aan de leverancierskant van het bedrijf had gewerkt, richtte hij Nomios op in Frankrijk. Sébastien heeft het bedrijf geleid met een team van zeer toegewijde experts via 3 Leverage Buy Outs, die zich nog steeds manoeuvreren met een stevige grip op Cyber ​​Security. Hij is gelukkig getrouwd en vader van 3 dochters die hem helpen down to earth te zijn.

 • Placeholder for Stéphane BrunelStéphane Brunel

  Stéphane Brunel

  Chief Financial Officer

  Nomios groep

  Stéphane Brunel is sinds begin 2022 Chief Financial Officer van Nomios Group. De afgelopen 15 jaar is hij CFO in verschillende functies geweest, waaronder Chief Financial Officer van het op de Nasdaq genoteerde e-commerce bedrijf Cnova tussen 2015 en 2017, Group Executive Director, Performance Management & Strategic Planning van Casino Group tussen 2018 en 2019 en Chief Financial Officer van Saur tussen 2019 en 2021. Stéphane Brunel begon zijn loopbaan als Investment Banker bij Morgan Stanley en behaalde een masterdiploma aan EM Lyon in Frankrijk.

 • Placeholder for Photo EBO BWPhoto EBO BW

  Eric Bohec

  Chief Operating Officer

  Nomios groep

  Eric Bohec heeft een groot deel van zijn carrière bij de Kering groep gewerkt als architect en operations manager. Als Chief Operation Officer (COO) is Eric verantwoordelijk voor de ondersteuning en het beheer van de diensten en de relaties met de groepspartners. Eric behoudt de functie van director of operations voor Frankrijk.

 • Placeholder for Mohamed El HaddouchiMohamed El Haddouchi

  Mohamed El Haddouchi

  Managing Director

  Nomios Nederland

  Met meer dan tien jaar ervaring bij Nomios Group en het bekleden van meerdere belangrijke managementfuncties bij Nokia en Siemens, was Mohamed El Haddouchi een logische keuze om hem tot Managing Director te benoemen bij Nomios Nederland. Hij speelt een leidende rol bij het ontwikkelen van onze dienstenportefeuille en strategische roadmap.

 • Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

  Kris Verheye

  Managing Director BeLux

  Nomios België

  Na een loopbaan van acht jaar bij Siemens stapte Kris over naar Telindus/Belgacom als Sales Director, later als Managing Director Telindus Nederland en VP Corporate Accounts BeLux. Hij vervolgde zijn carrière na 15 jaar in vergelijkbare functies bij Fujitsu, Huawei en Econocom en begon uiteindelijk in 2019 bij Nomios Nederland als Sales Director. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt in de IT-sector in verschillende rollen en culturen is hij enthousiast om direct in contact te komen met klanten in een omgeving met een ondernemende houding bij Nomios Nederland.

 • Placeholder for Hannes WiererHannes Wierer

  Hannes Wierer

  Managing Director Duitsland

  Nomios Duitsland

  Hannes betrad het terrein van systeemintegratie en cybersecurity kort na het afronden van zijn studies in handel en bedrijfskunde aan de Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde, de Universiteit van Innsbruck en aan Bocconi in Milaan. Hij heeft in zijn vorige loopbaan al diverse managementfuncties bekleed, onder andere als Hoofd Verkoop, Senior Key Account Manager of Global Account Manager bij de ondersteuning van nationale en internationale klanten. Door zijn eerdere werk heeft hij een uitgebreid netwerk van contacten opgebouwd in de telecommunicatie- en cybersecurity-industrie.

 • Placeholder for Rich butcherRich butcher

  Rich Butcher

  Managing Director UK & I

  Nomios Verenigd Koninkrijk en Ierland

  Rich trad in juni 2019 in dienst bij Nomios Nederland als UK Managing Director. Daarvoor was hij UK Sales Director bij F5 Networks, waar hij eerder een aantal functies bekleedde, waaronder het leiden van het UK Service Provider-team en de Gaming, Gambling & Broadcast Media Industry-teams. Hij was ook volledig verantwoordelijk voor de activiteiten van de Republiek Ierland als landenmanager.

 • Placeholder for Jacek WojdalJacek Wojdal

  Jacek Wojdal

  Managing Director Polen

  Nomios Polen

  In april 2023 trad Jacek Wojdal toe tot het Nomios-team als managing director. Hij begon zijn loopbaan na het behalen van een diploma elektronica aan de Politechnika Warszawska. Eerder in zijn carrière bekleedde hij verkoop- en managementfuncties in tal van organisaties en was hij verantwoordelijk voor de uitvoering van innovatieve projecten. Voordat hij bij Nomios kwam, was hij onder andere Country Manager bij Veritas Software en EMEA Sales Director bij Fudo Security, waar hij met passie en succes de strategie van de fabrikant implementeerde. Hij is al meer dan 20 jaar betrokken bij de IT-industrie.

Artikelen

Laatste nieuws en blog