Nomios Group groeit in Zuid-Europa met overname toonaangevende Italiaanse cybersecurity expert Aditinet Lees artikel

Managementteam

Management door zeer ervaren IT professionals. Het behalen van onze doelstellingen en vervullen van onze missie vragen om sterk leiderschap.

Onze executives

Onze executives hebben dan ook een voorbeeldfunctie. Ze zorgen niet alleen voor het strategische overzicht en de noodzakelijke motivatie, maar dragen actief en positief bij aan het bedrijf en de branche. Ons managementteam spant zich in voor innovatie ten bate van onze klanten, onze partners en uiteindelijk van iedereen in de verbonden wereld.

 • Placeholder for Sebastien KherSebastien Kher

  Sébastien Kher

  Chief Executive Officer

  Sébastien Kher is Chief Executive Officer van Nomios Group en Managing Director van Nomios Frankrijk. Hij is afgestudeerd aan de Kedge Business School. Hij is binnen de industrie in het Verenigd Koninkrijk en begon als Value-added Reseller in Frankrijk. Nadat hij aan de leverancierskant van het bedrijf had gewerkt, richtte hij Nomios op in Frankrijk. Sébastien heeft het bedrijf geleid met een team van zeer toegewijde experts via 3 Leverage Buy Outs, die zich nog steeds manoeuvreren met een stevige grip op Cyber ​​Security. Hij is gelukkig getrouwd en vader van 3 dochters die hem helpen down to earth te zijn.

 • Placeholder for Stéphane BrunelStéphane Brunel

  Stéphane Brunel

  Chief Financial Officer

  Stéphane Brunel is sinds begin 2022 Chief Financial Officer van Nomios Group. De afgelopen 15 jaar is hij CFO in verschillende functies geweest, waaronder Chief Financial Officer van het op de Nasdaq genoteerde e-commerce bedrijf Cnova tussen 2015 en 2017, Group Executive Director, Performance Management & Strategic Planning van Casino Group tussen 2018 en 2019 en Chief Financial Officer van Saur tussen 2019 en 2021. Stéphane Brunel begon zijn loopbaan als Investment Banker bij Morgan Stanley en behaalde een masterdiploma aan EM Lyon in Frankrijk.

 • Placeholder for Eric bohecEric bohec

  Eric Bohec

  Chief Operating Officer

  Eric Bohec heeft een groot deel van zijn carrière bij de Kering groep gewerkt als architect en operations manager. Als Chief Operation Officer (COO) is Eric verantwoordelijk voor de ondersteuning en het beheer van de diensten en de relaties met de groepspartners. Eric behoudt de functie van director of operations voor Frankrijk.

 • Placeholder for Mohamed El HaddouchiMohamed El Haddouchi

  Mohamed El Haddouchi

  Managing Director Nederland

  Met meer dan tien jaar ervaring bij Nomios Group en het bekleden van meerdere belangrijke managementfuncties bij Nokia en Siemens, was Mohamed El Haddouchi een logische keuze om hem tot Managing Director te benoemen bij Nomios Nederland. Hij speelt een leidende rol bij het ontwikkelen van onze dienstenportefeuille en strategische roadmap.

 • Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

  Kris Verheye

  Managing Director BeLux

  Na een loopbaan van acht jaar bij Siemens stapte Kris over naar Telindus/Belgacom als Sales Director, later als Managing Director Telindus Nederland en VP Corporate Accounts BeLux. Hij vervolgde zijn carrière na 15 jaar in vergelijkbare functies bij Fujitsu, Huawei en Econocom en begon uiteindelijk in 2019 bij Nomios als Sales Director. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt in de IT-sector in verschillende rollen en culturen is hij enthousiast om direct in contact te komen met klanten in een omgeving met een ondernemende houding bij Nomios.

 • Placeholder for Jaroslaw mielcarekJaroslaw mielcarek

  Jarosław Mielcarek

  Managing director Polen

  Jarosław Mielcarek is Managing Director van Nomios Polska Sp. z o.o. Jarosław heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie. Voordat hij bij Nomios begon werkte hij voor Cisco Systems en daarvoor bij Lucent Technologies, waar hij de functie van Sales Director voor de Telecommunications Operator Market voor beide bedrijven bekleedde.

 • Placeholder for Hannes WiererHannes Wierer

  Hannes Wierer

  Managing Director Duitsland

  Hannes betrad het terrein van systeemintegratie en cybersecurity kort na het afronden van zijn studies in handel en bedrijfskunde aan de Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde, de Universiteit van Innsbruck en aan Bocconi in Milaan. Hij heeft in zijn vorige loopbaan al diverse managementfuncties bekleed, onder andere als Hoofd Verkoop, Senior Key Account Manager of Global Account Manager bij de ondersteuning van nationale en internationale klanten. Door zijn eerdere werk heeft hij een uitgebreid netwerk van contacten opgebouwd in de telecommunicatie- en cybersecurity-industrie.

 • Placeholder for Rich butcherRich butcher

  Rich Butcher

  Managing Director UK & I

  Rich trad in juni 2019 in dienst bij Nomios als UK Managing Director. Daarvoor was hij UK Sales Director bij F5 Networks, waar hij eerder een aantal functies bekleedde, waaronder het leiden van het UK Service Provider-team en de Gaming, Gambling & Broadcast Media Industry-teams. Hij was ook volledig verantwoordelijk voor de activiteiten van de Republiek Ierland als landenmanager.

Laatste nieuws en blog