Overheid & publieke sector

Bij Nomios begrijpen we de complexe problemen waarmee de publieke sector te maken heeft en ontwikkelen we relevante, tijdige en duurzame security- en netwerkoplossingen voor onze klanten.

Placeholder for Government and public sectorGovernment and public sector
Introductie

Secure and connected

Overheidsinstanties staan bekend om hun bureaucratische aard en het trage tempo waarin ze werken. Deze kenmerken kunnen een grote uitdaging vormen voor IT-professionals zoals jij, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de security en connectiviteit van deze organisaties. De complexiteit en omvang van de werkzaamheden van de overheid vereisen een zorgvuldige aanpak van cybersecurity en netwerkbeheer.

Wij erkennen de unieke uitdagingen voor IT-professionals die bij overheidsinstellingen werken. We zetten ons in om je te helpen een goed inzicht te houden in het zich ontwikkelende landschap van cyberdreigingen. Onze expertise en middelen zijn bedoeld om je uit te rusten met de juiste tools en kennis, zodat je je specifieke security- en connectiviteitsproblemen effectief kunt aanpakken.

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Overheidsorganisaties en publieke instanties die hun digitale infrastructuren aan ons toevertrouwen.
Brussels City Logo
Government Netherlands
United Nations Logo
Interpol Logo
Unesco Logo
The National Archives
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Elk van deze uitdagingen vereist een strategische aanpak, waarbij geavanceerde technologische oplossingen worden gecombineerd met vakkennis en voortdurende alertheid.

Veilige toegang voor derden

Het garanderen van veilige toegang voor derden tot netwerken is van vitaal belang om onbevoegde inbreuken op gegevens te voorkomen.

Menselijke fouten beperken

Het verminderen van menselijke fouten door medewerkers voor te lichten over cyberbedreigingen, zoals watering hole-aanvallen, is cruciaal voor het handhaven van de netwerkbeveiliging.

Verouderde infrastructuur

Het vervangen en upgraden van verouderde en complexe systemen is essentieel voor verbeterde connectiviteit en security.

Gevoelige gegevens beschermen

Zorgen voor de bescherming van gevoelige gegevens en voortdurend toezicht houden op alle netwerk- en beveiligingsprocessen is een belangrijke uitdaging op het gebied van security.

Beveiligingsprotocollen implementeren

Invoering van beveiligingsprotocollen zoals 2FA en biometrisch scannen.

Beperkte middelen

Beperkte budgetten en personeel staan technologische upgrades en expertise op het gebied van cybersecurity in de weg.

Samenwerking en integratie

Naadloze werking tussen verschillende systemen en applicaties, vooral met legacy-systemen, blijft een uitdaging.

Remote access en mobiliteit

Het werken op afstand vergroot de kwetsbaarheid van het netwerk, waardoor robuuste oplossingen voor remote access nodig zijn.
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Anthonius BiervlietAnthonius Biervliet

Anthonius Biervliet

Account Executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog