Financiële diensten

Banken, fintechs, verzekeraars, fondsbeheerders en pensioenfondsen maken spannende tijden door. Bij Nomios beschikken we over waardevolle kennis en ervaring voor de financiële sector. Wij weten wat je bezighoudt en helpen je graag met onze ervaring.

Placeholder for Wireless payment retail smartphoneWireless payment retail smartphone
Introductie

Secure and connected

De financiële sector is altijd een van de belangrijkste platforms voor digitale innovatie geweest. Efficiëntie en optimalisatie in bankprocessen, handel, verzekeringen en private equity, om er maar een paar te noemen, hebben financiële organisaties gedwongen om hun netwerk- en beveiligingsinfrastructuur consequent te herzien, evenals de naleving van strikte regelgeving en richtlijnen.

Met de toegenomen efficiëntie, aangedreven door AI, ML en andere zich ontwikkelende technologieën, worden uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging en netwerkinfrastructuur steeds moeilijker te beheren en te overzien. Wij kijken naar het totaalplaatje, zodat jij de vrijheid hebt om de voordelen van fintech-ontwikkelingen te verkennen terwijl wij ons ontfermen over de cyberbeveiligings- en netwerkrisico's die daaruit voortvloeien.

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Banken, verzekeraars en ander financiële bedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
AXA Logo
Adyen Logo
NN Nationale Nederlanden Logo
BNP Paribas Logo
Pay Pal Logo
KBC Bank Logo
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen benadrukken de noodzaak van voortdurende alertheid, innovatie en investeringen in cybersecurity en netwerkbeheer in de financiële dienstverleningssector.

Naleving van regelgeving

Het is een grote uitdaging om de strenge en veranderende regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en cybersecurity bij te houden.

Cyberdreiging beperken

Actieve bescherming tegen toenemende en geavanceerde cyberdreigingen is essentieel voor de veiligheid van gevoelige gegevens.

Netwerk uitdagingen

Het aanpakken van netwerk- en security-complexiteiten die onlosmakelijk verbonden zijn met fintech-oplossingen is een cruciale taak.

Cybersecurity-educatie

Voortdurend opleiden van medewerkers over best practices op het gebied van cybersecurity is van vitaal belang om de kwetsbaarheid voor menselijke fouten te verminderen.

Reactie op inbreuken

Snelle detectie en respons op beveiligingslekken zijn essentieel om de impact te minimaliseren en het vertrouwen te herstellen.

Asset risico identificatie

Het identificeren en beschermen van bedrijfsmiddelen die het meest kwetsbaar zijn voor cyberdreigingen blijft een belangrijk punt van zorg.

Tekort aan expertise

Het tekort aan deskundig personeel voor het beheren van complexe netwerkarchitecturen is een hardnekkig probleem.

Cloud security optimalisatie

Zorgen voor een veilig en effectief gebruik van cloud mogelijkheden is een lastig te handhaven evenwicht.

CM.com creëert cloudplatform dat services voor conversational commerce mogelijk maakt

Na jaren van groei, zag CM.com een explosieve toename van complexiteit, dataverbruik en latency op het bestaande netwerk, omdat steeds meer klanten gebruik maakten van de diensten van CM.com. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw netwerkfundament, zodat het CM.com platform op wereldwijde schaal kon groeien.

Om de uitrol van softwareapplicaties te vergemakkelijken en te versnellen, had het in-house ontwikkelingsteam van CM.com, bestaande uit meer dan 100 ontwikkelaars, ook een agile en lean netwerkomgeving nodig. De transformatie naar een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur zou ook de onboarding van nieuwe netwerken mogelijk maken, hoge prestaties leveren en meer controle bieden om optimaal gebruik te maken van netwerkfuncties.

Placeholder for CM.com oprichtersCM.com oprichters
Video
Aanbevolgen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

 • Logo Dion Global

  "Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de twee meest kritische elementen voor de financiële sector. Wij waren op zoek naar een technologiepartner die ervoor kon zorgen dat de diensten die wij onze klanten aanbieden, zowel zeer beschikbaar als volledig beveiligd zijn. Nomios Nederland hebben consequent blijk gegeven van hun technologische expertise en ervaring."

  Placeholder for Tanveer hafeez dion globalTanveer hafeez dion global
  Tanveer Hafeez
  Global Head of IT
  Dion Global
 • Logo CM.com

  "Op basis van mijn ervaring zou ik mensen altijd adviseren om Nomios te bellen en te vragen of ze je kunnen helpen. Ze zullen je zeker naar het volgende niveau brengen."

  Placeholder for Jan SaanJan Saan
  Jan Saan
  CTO
  CM.com
Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Rob BronRob Bron

Rob Bron

Account Executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog