Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Networks

Palo Alto stelt je team in staat succesvolle cyberaanvallen te voorkomen met een geautomatiseerde aanpak die consistente beveiliging levert voor cloud, netwerk en mobiel.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Succesvolle cyberaanvallen voorkomen

Palo Alto Networks is het next-generation securitybedrijf dat het vertrouwen in het digitale tijdperk in stand houdt door tienduizenden organisaties wereldwijd te helpen cyberinbreuken te voorkomen. Met hun expertise op het gebied van cyberbeveiliging, inzet voor innovatie en toonaangevende Next-generation security platform, kunnen klanten vol vertrouwen een digital-first strategie volgen en nieuwe technologische initiatieven ontplooien, zoals cloud en mobility. Dit soort denken en knowhow helpt organisaties hun bedrijf te laten groeien en hun werknemers zelfstandiger te maken, allemaal met behoud van volledige zichtbaarheid en de controle die nodig is om hun kritieke controlesystemen en meest gewaardeerde gegevensactiva te beschermen.

Het Palo Alto-platform is vanaf de start gebouwd voor inbraakpreventie, waarbij informatie over bedreigingen systeembreed wordt gedeeld door beveiligingsfuncties. En het is ontworpen om te functioneren in steeds mobielere, moderne netwerken. Door netwerk-, cloud- en endpointbeveiliging te combineren met geavanceerde threat intelligence in een van nature geïntegreerd beveiligingsplatform, maakt Palo Alto Networks alle toepassingen veilig mogelijk en levert het sterk geautomatiseerde, preventieve bescherming tegen cyberbedreigingen in alle stadia van de aanvalslevenscyclus. Zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Klanten profiteren van superieure beveiliging in vergelijking met legacy- of point-producten en realiseren een betere total cost of ownership.

Palo Alto Networks

Oplossingen

Waarom kies je voor Palo Alto Networks?

Als het next-generation security bedrijf zet Palo Alto Networks zich in voor het behoud van vertrouwen in het digitale tijdperk. Dit doen zij door alle applicaties zo veilig mogelijk te maken en succesvolle cyberinbreuken te voorkomen voor tienduizenden organisaties wereldwijd. Het digitale tijdperk is afhankelijk van vertrouwen. Vertrouwen in de betrouwbaarheid van onze netwerksystemen. Vertrouwen in de veiligheid van de toepassingen waarop we elke dag vertrouwen om te bankieren, te kopen, te plannen, te reizen en wereldwijd contact te houden. Vertrouwen in de integriteit van het digitale weefsel dat ten grondslag ligt aan ons moderne leven.

Palo Alto's diepgaande expertise op het gebied van cyberbeveiliging, toewijding aan innovatie en baanbrekende beveiligingsplatform helpen om een einde te maken aan het tijdperk van inbreuken door het leveren van sterk geautomatiseerde, preventieve maatregelen tegen cyberbedreigingen in alle stadia van de levenscyclus van aanvallen en door bescherming te bieden die superieur is aan legacy beveiligingstechnologieën.

Met hun unieke platform kunnen organisaties vol vertrouwen een digital-first-strategie nastreven en technologische initiatieven nemen, zoals cloud en mobiliteit, die helpen hun bedrijf te laten groeien en hun werknemers zelfstandiger te maken, terwijl ze tegelijkertijd volledig inzicht houden en de controle behouden die nodig is om hun meest gewaardeerde gegevens en kritieke controlesystemen te beschermen.

Cybersecurity-uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben

Cybercriminelen beschikken tegenwoordig over betere middelen omdat de kosten van computerkracht blijven dalen. Bovendien delen ze tools en technieken en automatiseren ze hun aanvallen. Als gevolg hiervan worden organisaties nu bestookt met geavanceerde nieuwe aanvallen waarbij kwaadaardige technieken en tactieken worden gecombineerd om de computeromgeving van een organisatie in gevaar te brengen. Dit probleem wordt nog gecompliceerder door de invoering van moderne IT-initiatieven, zoals cloud computing/ SaaS, BYOD/mobiliteit en SDN, die de computeromgeving van een organisatie en de blootstelling daaraan kunnen vergroten.

Onze Palo Alto Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Palo Alto Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Palo Alto Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Palo Alto Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2