Security assessments

Onze cyber security assessments bieden praktische aanbevelingen om de beveiliging te verbeteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van best practices uit de branche, gecombineerd met de beste beschikbare technologie.

Placeholder for Architectural hall way led wallArchitectural hall way led wall

Organisaties die hun vermogen om te reageren op cyberaanvallen willen verbeteren, hebben een aantal opties: zij kunnen hun huidige beveiligingsbeleid en responsbeleid voor incidenten evalueren en bekijken hoe deze in de praktijk worden uitgevoerd. Ze zouden ook benchmarking oefeningen voor de industrie kunnen uitvoeren. Ze moeten echter niet verder zoeken dan Nomios Nederland.

Ontvang deskundige, diepgaande cyber security assessments die helpen om risico te reduceren, de impact van inbreuken te minimaliseren, en beschermen tegen toekomstige aanvallen. We bieden een breed scala aan interne en externe evaluaties om jouw IT-infrastructuur, applicaties en activiteiten te evalueren, waaronder:

 • Cyber security assessment en analyse
 • Vulnerability assessment en penetration testing
 • Breach en compromise assessments
 • Wireless security assessments
 • Policy en procedure review en design
Hoe wij werken

Werk samen met onze experts

We kunnen ook een verscheidenheid aan deliverables bieden die doorgaans variëren van gedetailleerde rapporten tot executive overviews en high-level presentaties. In elke opdracht verstrekt Nomios Nederland regelmatig advies over open taken en verzoeken en biedt het real-time updates en richtlijnen voor beveiligingsherstel, in het geval dat tijdens de beoordeling kritische beveiligingsproblemen worden vastgesteld.

Bijkomende kennisoverdrachten vereist door de klant kunnen worden ondergebracht om ervoor te zorgen dat alle uitgevoerde werkzaamheden niet beperkt zijn tot de tijdsperiode van de opdracht, maar een naadloze overgang bieden waarbij we nieuw gevonden kennis toevoegen aan de algehele structuur en operaties van de klant.

"Uit onze gegevens blijkt dat 68 procent van de organisaties hun cyberbeveiligingspositie aanzienlijk kan verbeteren door de huidige IT-infrastructuur te optimaliseren en bestaande beveiligingsoplossingen beter te benutten." - Remco Hobo, Global Head of Cyber Security

Onze methodologie voor deze security assessments is afgeleid van jarenlange ervaring in enterprise IT-beveiliging en onderzoeksexpertise. Dit wordt ondersteund door een goed begrip van de unieke omgeving, risicotolerantie en bedreigingslandschap van elke organisatie om een gerichte oplossing te bieden die actueel, actiegericht en passend is.

Placeholder for Team meeting video callTeam meeting video call

Cybersecurity assessments bepalen nauwkeurig je potentiële blootstelling aan dreigingen

Onze experts maken security assessments voor internationale klanten in vele industrieën en overheidsinstanties en maken gebruik van beproefde technieken, best practices uit de branche en de beste commerciële en gepatenteerde technologieën om:

 • Informatie-gerelateerde kwetsbaarheden effectief te identificeren, monitoren en analyseren.
 • Je te helpen methoden te bepalen voor het beheren of oplossen van data beveiligingsrisico's.
 • Potentiële data privacy en security compliance issues te spotten.
 • Herstelstappen in een effectief plan te prioriteren op basis van de specifieke doelen, planning en budget van jouw organisatie.

Cybersecurity assessments: One size does not fit all

We erkennen dat de sleutel tot succesvolle cyber security assessments en data breach preventie, het bereiken en behouden van het juiste beveiligingsniveau voor jouw organisatie is. Onze cyber security experts bieden een compleet scala aan interne en externe risicobeoordelingen om jouw IT-infrastructuur, applicaties en processen te evalueren voor verschillende kwetsbaarheden, waaronder:

 • Enterprise IT risk assessments en analyse
 • Network security assessments
 • Penetration testing
 • Physical security assessments
 • Vulnerability assessments
 • Web application testing
 • Wireless assessments
 • Policy assessment en design

Nomios Nederland werkt samen met jouw IT-afdeling en interne IT-security medewerkers om jouw digitale infrastructuur te analyseren vanuit een top-level perspectief, op zoek naar patronen om te bepalen wat de zwakke plekken veroorzaakt die we hebben geïdentificeerd. Tot slot - en het belangrijkste - zal het cyber security assessments team van Nomios Nederland onze bevindingen vertalen naar praktische verbeteringsinitiatieven voor jouw bedrijf, met een lijst met aanbevelingen met prioriteit.

Expert review. Op aanvraag.

Cybersecurity assessments

Tijdens de cyber security assessment evalueert ons team de maturity van de huidige IT-security capaciteiten, identificeert kwetsbare gebieden en geeft aanbevelingen over het prioriteren van gebieden voor herstel. Onze beoordeling gaat verder dan de technische focus. We hebben een brede blik op mensen, processen en technologie en geven inzicht in de algemene risk posture.

Bij Nomios Nederland passen we jarenlange expertise toe op onze cybersecurity- en risicobeoordelingen, zodat je potentiële kwetsbaarheden kan identificeren en beveiligingsoplossingen en preventiepraktijken kan implementeren om je gevoelige informatie effectief te beveiligen. Omdat we 'vendor onafhankelijk' zijn, ligt onze focus uitsluitend op het optreden als jouw pleitbezorger in de complexe wereld van informatietechnologie.

Géén accountants. Géén chique consultants. Experts met hands-on ervaring.

Het assessment team van Nomios Nederland bestaat uit professionals op het gebied van cyber security, personen die trots zijn op hun kennis van en ervaring met geavanceerde technologie en geavanceerde hulpmiddelen, die het scherpe instinct hebben van doorgewinterde rechercheurs.

Onze experts zijn bedrijfsveiligheidsingenieurs, cyberonderzoekers, forensische computerwetenschappers en netwerkprofessionals - mensen die dezelfde taal spreken als jouw interne IT-personeel en die de diepgaande analyse kunnen uitvoeren waar je IT-personeel geen tijd of middelen voor heeft.

Placeholder for Remote browser isolationRemote browser isolation
Assessment services

Vraag een assessment aan

Laat ons jouw IT-omgeving of netwerkinfrastructuur beoordelen. Vraag vandaag nog een assessment aan en laat onze experts je verder helpen.

Placeholder for Portrait of guy smiling eyes closedPortrait of guy smiling eyes closed
Artikelen

Laatste nieuws en blog