IT-evenement: A.I. voor security en netwerken

Woensdag 18 oktober
Efteling, Kaatsheuvel
9:00 - 13:00 uur, park open tot 20:00 uur
Placeholder for Forrest design landingpage headerForrest design landingpage header

Hét evenement voor tech leaders en IT-managers in Nederland

2023 is het jaar waar A.I. een vlucht heeft genomen. Waar vorig jaar niemand het nog had over ChatGPT, is het nu normaal om te gebruiken in je werk. Het heeft onze levens veranderd en we hebben er dagelijks mee te maken. De ontwikkelingen gaan hard. Maar hoe kan het jou helpen in je werk? Kan A.I. je helpen om het huidige personeelstekort op te lossen? Gaat jouw baan verdwijnen door A.I.? Dit laatste zal volgens experts voorlopig niet gebeuren, maar het is goed om nu al aan de slag te gaan met A.I.

We nodigen je graag uit voor een exclusief evenement in de Efteling op woensdag 18 oktober. Tijdens deze dag in de herfstvakantie (regio midden / zuid) kom je samen met je familie naar dit sprookjespark voor een dag vol vermaak! Je ontvangt van ons maximaal vier* toegangskaarten voor jou en je gezin.

Ontdek Mist, NAC, MDR en meer

In de ochtend neem je zelf deel aan de plenaire sessie met Nomios en Juniper Networks. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, het Juniper Networks portfolio en Managed Detection & Response (MDR) services van Nomios.

We scheiden de feiten en fictie binnen A.I. en we gaan aan de slag met praktische voorbeelden. Volgens Gartner domineert Juniper Networks op het moment de markt voor enterprise networking en dit is grotendeels dankzij de MIST A.I. technologie. Recent is Access Assurance aan Mist toegevoegd; een Network Access Control (NAC) service in de cloud waarmee bedrijven eenvoudig een Zero-trustbeveiligingsmodel kunnen afdwingen. En met Juniper Connected Security zorg je dat al je gebruikers, applicaties en infrastructuur beveiligd zijn over het hele netwerk. Het SASE-concept wordt nu steeds meer volwassen!

Start je Efteling dag in stijl

Je wordt begroet door Oosterse Wachters bij de Fata Morgana Paleis, zij verwelkomen je in passende stijl. Zo bevindt je je direct in oosterse sferen. Daarna staat er een Efteling lekkernij voor je klaar en voor de kinderen zijn er ook verschillende drankjes aanwezig.

Je gezin gaat alvast de Efteling in je en je ziet hun weer terug na de culinaire lunchmarkt voor een leuke groepsfoto. Daarna heb je nog de hele middag en avond om samen van het park te genieten. Vul het formulier hieronder in en je hebt gegarandeerd een interessante en gezellige dag!

* heb je meer toegangskaarten nodig? Vul dan het inschrijfformulier in en licht je motivatie hier toe.

Programma

Alle gasten zijn vanaf 9 uur welkom voor ontvangst in het Fata Morgana paleis met koffie, thee en een Efteling lekkernij. Om 10 uur begint het plenaire deel en neem je plaats in het theater. De overige gasten gaan nu genieten van het attractiepark. Na afloop van de lunch bezoeken alle gasten het park en ga je samen met je familie genieten van al het moois dat de Efteling te bieden heeft.

 • 08:30 - 09:00 uur: Aankomst op hoofdparkeerterrein Efteling, kassa 18
 • 09:00 - 10:00 uur: Ontvangst in het Fata Morgana Paleis voor alle gasten
 • 10:00 - 10:30 uur: Opening door Mohamed El Haddouchi (Managing Director, Nomios) en Steven Blees (Enterprise Sales Director Benelux, Juniper Network)
 • 10:30 - 11:00 uur: Juniper Networks' nieuwste ontwikkelingen
 • 11:00 - 12:00 uur: Keynote Daniël Verlaan
 • 12:00 - 13:00 uur: Culinaire lunchmarkt, Demo Pods & Meet sales
 • 13:00 - 20:00 uur: Samen met familie genieten van de Efteling

* De dagen na het evenement plannen we een één-op-één afspraak in met onze account managers. Dit kan via Microsoft Teams of op locatie.

Placeholder for Efteling pardoes en pardijn 683138Efteling pardoes en pardijn 683138

Dagvoorzitter Richard Bordes

Richard Bordes is een expert in B2B marketing en social media, auteur, blogger, spreker, dagvoorzitter, columnist, opschudder en bedenker van de LinkedIn Business Game. Bovendien is hij een expert op het gebied van ICT trends. En alles onder de naam Lawaaimaker, want als je niets van je laat horen kan je ook niets veranderen en weten je klanten niet dat je bestaat.

Placeholder for Richard BordesRichard Bordes

Daniël Verlaan

Daniël Verlaan is techjournalist bij RLT Nieuws. Hij maakt voor televisie en het internet verhalen over de duistere kant van het internet. Denk aan hackers, malware en phishing, maar ook datalekken, het dark web, zerodays en asymmetrische encryptie. Naast zijn journalistieke onderzoekwerk, waar hij meerdere prijzen voor kreeg, heeft hij het boek 'Ik weet je wachtwoord' geschreven, een gelijknamige podcast en documentaire gemaakt en de winnaar van Wie is de Mol? 2023.

Placeholder for Daniel verlaanDaniel verlaan

Praktische informatie

 • Datum: woensdag 18 oktober 2023
 • Aanvang: 9:00 uur
 • Parkeren: gratis (je ontvangt uitrijkaart)
 • Adres: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel (Routebeschrijving)
Placeholder for Eftelingzomer gondolettaenbaron1898Eftelingzomer gondolettaenbaron1898
Efteling

Impressie van 2022

 • Placeholder for Ontvangst Oosterse Poortwachter 2Ontvangst Oosterse Poortwachter 2
 • Placeholder for OntvangstOntvangst
 • Placeholder for Presentatie bekijkenPresentatie bekijken
 • Placeholder for Ontvangst Oosterse PoortwachterOntvangst Oosterse Poortwachter
 • Placeholder for Presentatie bekijken 2Presentatie bekijken 2
 • Placeholder for LunchLunch
 • Placeholder for EftelingEfteling