Juniper Benelux Summit & Dutch GP F1 event

Placeholder for Juniper Benelux Summit nologoJuniper Benelux Summit nologo
Juniper Networks

Start het raceweekend met Juniper, Nomios & Aston Martin

Kom op 24 augustus samen met Nomios naar de Juniper Benelux Summit in Bernie's Beach Club in Zandvoort. We hebben een aantal fantastische sprekers voor je in petto, - waaronder Juniper CEO Rami Rahim en Aston Martin F1 Team's CIO Clare Lansley, - een Q&A met Aston Martin's test- en reservecoureur & Formule E-kampioen Stoffel Vandoorne en een BBQ op het strand om het geheel af te maken!

Het evenement zit vol. Heb je een vraag over dit evenement? Neem dan contact op met jouw Nomios contactpersoon of stuur een mail naar [email protected] o.v.v. Juniper Benelux Summit.

Juniper Summit

Programma

TijdOnderwerpSprekers
12:00 - 13:00Registratie en lunchZorg dat je op tijd komt en geniet van een lunch om de middag goed te beginnen.
13:00 - 13:15Getting to Pole Position - WelcomeSteven Blees, Enterprise Sales Director Benelux - Juniper Networks
13.15 – 13.30Self-Driving - Juniper Vision & StrategySelf-Driving - Juniper Vision & Strategy
13.30 – 13.50Aston Martin - CIO TalkClare Lansley, CIO - Aston Martin F1 Team / Rami Rahim, CEO - Juniper Networks
13.50 – 14.15Clean Air - Intent Based DatacenterManfred Felsberg, Sr. Director Specialist Sales Global for Data Center - Juniper Networks
14.15 – 15.00BreakKorte break voor een verfrissend drankje.
15:00 – 15.45Telemetry and Insights - AI-Driven EnterpriseTom Wilburn, VP Global AI-Driven Enterprise Sales - Juniper Networks
15.45 – 16.15Driver Experience - Our Customers TalkKlanten aan het woord.
16.15 – 16.45Winning the Race - Driver Q&AStoffel Vandoorne, Test & Reserve Driver - Aston Martin F1 Team / Gos Hein van de Wouw, VP EMEA - Juniper Networks
16.45 – 21.00Drinks & Beach BBQGeniet van koude drankjes en een heerlijke barbeque.
Locatie

Bernie's Beachclub Zandvoort

Het Juniper Benelux Summit vind plaats op de prachtige locatie van Bernie's Beachclub in Zandvoort. Gelegen aan het mooie strand van de Nederlandse kust, biedt deze exclusieve locatie de perfecte combinatie van een inspirerende omgeving en een ontspannen sfeer. Bernie's Beachclub verwelkomt ons met zijn moderne faciliteiten en adembenemend uitzicht op de zee, waardoor de deelnemers kunnen genieten van een unieke ervaring tijdens dit evenement. Bereid je voor op boeiende discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden, terwijl je geniet van de prachtige omgeving en de warme gastvrijheid van Bernie's Beachclub.

Placeholder for Bernie BeachclubBernie Beachclub
Dutch Grand Prix

Pitlane Walk Experience

Voor de fans is de Pitlane Walk Experience een unieke kans om zich te laten onderdompelen in de wereld van de Formule 1. De wandeling op zich is al indrukwekkend maar de Experience wordt nog mooier doordat insiders uit de F1-wereld de ins en outs van de racerij op het allerhoogste niveau voorafgaand met je delen.

Tijdens de Pitlane Walk nemen we je mee naar de pitstraat op het circuit; de plek waar de teams de auto’s klaarmaken voor de trainingen en het raceweekend. Hier zie je hoe de teams de laatste voorbereidingen treffen, de pitboxen in gereedheid brengen en oefenen op de pitstop. Dit is immers de plek waar tienden van seconden belangrijk en beslissend kunnen zijn. De tour voert je ook naar de ‘Pitlane gantries’, de werkplekken van de race-engineers, en de Safety Cars.

Wanneer je je inschrijft voor de Juniper Benelux Summit via Nomios, maak je kans op kaarten voor dit unieke evenement. Je zal dan met een selectie groep een "break-out" doen rond 15.00 uur en je komt terug rond 18.00 uur voor de barbeque op het strand.

Placeholder for Pitlane walk experiencePitlane walk experience
Break-out

Deep-dive sessie met Tom Wilburn

Exclusief voor een selecte groep relaties van Nomios organiseert Juniper Networks een break-out sessie met Tom Wilburn, VP Global AI-Driven Enterprise Sales. In een fraaie vergaderruimte op het dak van Bernie's beachclub kan je zo waardevolle inzichten opdoen. Tom Wilburn is een gerespecteerde expert in de netwerktechnologie-industrie en een waardevol lid van Juniper Networks. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector heeft Tom een diepgaande kennis opgebouwd van netwerkarchitectuur, beveiliging en cloudoplossingen.

Hij heeft een passie voor het vinden van innovatieve manieren om bedrijven te helpen bij het opbouwen van veerkrachtige, schaalbare en veilige netwerkinfrastructuren. Tom's sterke leiderschapsvaardigheden en strategisch inzicht hebben hem in staat gesteld om succesvolle klantrelaties op te bouwen en baanbrekende technologische oplossingen te implementeren. Als een gewaardeerde spreker en thought leader deelt Tom zijn expertise op internationale conferenties en helpt hij organisaties om hun digitale transformatie te versnellen.

Placeholder for Tom Wilburn2Tom Wilburn2
Line-up

Sprekers

Nomios en Juniper zijn verheugd om enkele van de meest invloedrijke en inspirerende sprekers uit de sector te verwelkomen. Ontdek hieronder de experts die hun kennis en inzichten zullen delen, en die zullen bijdragen aan de dynamiek van dit geweldige evenement. Bereid je voor op boeiende verhalen en discussies die je zullen helpen om je visie op de toekomst van networking te verrijken. Mis deze unieke kans niet om te leren van de besten in de branche.

 • Placeholder for Rami Rahim Juniper Networks CEORami Rahim Juniper Networks CEO

  Rami Rahim

  Chief Executive Officer - Juniper Networks

 • Placeholder for Clare LansleyClare Lansley

  Clare Lansley

  Chief Information Officer - Aston Martin F1 Team

 • Placeholder for Stoffel VandoorneStoffel Vandoorne

  Stoffel Vandoorne

  Test & Reserve Driver - Aston Martin F1 Team

 • Placeholder for Gos Hein van de WouwGos Hein van de Wouw

  Gos Hein van de Wouw

  VP EMEA - Juniper Networks

 • Placeholder for Steven BleesSteven Blees

  Steven Blees

  Enterprise Sales Director Benelux

  Juniper Networks

 • Placeholder for Manfred FelsbergManfred Felsberg

  Manfred Felsberg

  Sr. Director Global for Data Center - Juniper Networks

Artikelen

Meer updates