Netwerken voor innovatie in retail

Slimme en AI-gedreven netwerk- en beveiligingsoplossingen voor omnichannel retail en e-commerce.

Placeholder for Woman shopping basket storeWoman shopping basket store

Samen met onze partner Juniper Networks bouwen we iedere dag aan slimme en veilige netwerkoplossingen voor toonaangevende retailorganisaties in Nederland.

De netwerkinfrastructuur is altijd al een belangrijke voorwaarde geweest voor efficiënte retailactiviteiten. In-store point of sale (POS) devices, store en warehouse scanners en interactieve real-time customer engagement vereisen betrouwbare draadloze connectiviteit, terwijl voorspelbare WAN connectiviteit essentieel is voor communicatie tussen winkels, magazijnen en hoofdkantoor operaties.

Brick-and-mortar retailers moeten innovatieve, connected diensten leveren die voldoen aan de behoeften van de klanten van vandaag, ongeacht waar ze zich in hun online of in-store aankooptraject bevinden. Retailers moeten weloverwogen beslissingen nemen om hun operationele en commerciële bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen, en universele wijzigingen in het netwerk snel en veilig doorvoeren om de werklast van IT-operaties te helpen verminderen. Nieuwe manieren om met klanten in contact te komen zullen een extra belasting vormen voor de toch al overbelaste IT-infrastructuur. Ondertussen legt de groei van online winkelen een vergelijkbare druk op magazijnen en distributiecentra.

Retailers eisen betrouwbare netwerkconnectiviteit, accurate indoor locatiediensten, asset tracking en route-optimalisatie om de best mogelijke klantenervaring mogelijk te maken, of dit nu online, in-store, of een combinatie van beide is.

Hoe Nomios en Juniper kunnen helpen

Retail organisaties weten dat het personaliseren van de winkelervaring van consumenten zich vertaalt in een betere betrokkenheid en hogere inkomsten. Van een veilige WAN backbone tot AI-gedreven bekabelde en draadloze toegang, Juniper helpt retailers om een betere klanten- en verkoopervaring te leveren, terwijl IT operaties gestroomlijnd worden. Deze mogelijkheden zijn een deel van de reden dat zes van 's werelds top Fortune 10 retailers hun netwerken draaien op Juniper-apparatuur.

Verhoog de betrouwbaarheid en snelheid voor front-of-store verkoop en back-of-store activiteiten

De Juniper AI-gestuurde bekabelde en draadloze oplossing verhoogt de uptime en prestaties voor uw POS-transacties en back-of-store activiteiten en voorraadlogistiek. Met Mist AI kun je service-level verwachtingen (SLE's) instellen, monitoren en afdwingen voor belangrijke Wi-Fi en switching prestatiecijfers zoals doorvoer, capaciteit, verbinding en uptime.

De AI-gestuurde oplossing identificeert proactief problemen, bepaalt de hoofdoorzaak en helpt IT-teams snel eventuele problemen te verhelpen. Marvis, de virtuele netwerkassistent, vermindert onsite bezoeken en de belasting van IT-personeel. Deze mogelijkheden helpen om de IT-ondersteuningskosten te minimaliseren, kassatransacties te versnellen en de voorraadstroom op gang te houden.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280Cq5dam web 1280 1280

Superieure winkelervaring in de winkel met real-time bewegwijzering en Wi-Fi voor gasten

Help klanten en medewerkers om te komen waar ze moeten zijn met turn-by-turn routebeschrijvingen, terwijl je direct informatie, waarschuwingen, menu's of relevante marketingaanbiedingen levert. Met een nauwkeurigheid van 1 tot 3 meter en een latentie van minder dan een seconde worden de klantervaring en de efficiëntie van het personeel gemaximaliseerd. Bied geautomatiseerde diensten zoals self-checkout, afhalen en voorraadcontrole.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 1Cq5dam web 1280 1280 1

Personaliseer de winkelervaring met real-time meldingen en alerts

Begroet winkelbezoekers wanneer ze ter plaatse komen, om hun best-in-class ervaring met jouw merk te beginnen. Monitor bezoeken en verblijftijden en krijg gedetailleerde informatie over verkeerspatronen en opstoppingspunten in zones. Maak overal pushmeldingen met onbeperkte virtuele ondersteuning. Lever contextueel relevante berichten en marketingaanbiedingen overal in de winkel voor een gepersonaliseerde mobiele ervaring.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 2Cq5dam web 1280 1280 2

Versnel de time-to-market voor nieuwe digitale initiatieven

Succes in snel veranderende retailmarkten vereist de flexibiliteit van een sterk geautomatiseerd datacenter dat ontwikkeling en levering nauw aan elkaar koppelt en zorgt voor ervaringen van de hoogste kwaliteit. Geef datacenter- en cloud-operaties een nieuwe dimensie met kant-en-klare software om de volledige levenscyclus van het netwerk te automatiseren in één enkel gesloten systeem. Juniper retail klanten hebben tot 90% snellere tijd tot implementatie, 70% snellere tijd tot oplossing, en 83% opEx reductie bereikt.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 1Cq5dam web 1280 1280 1

Retailactiviteiten veilig verbinden en beveiligen

Breid de beveiliging uit om commerciële gegevens en klantgegevens op alle punten van het netwerk te beschermen, van hoofdkantoren van bedrijven tot magazijnen en winkels, met beveiligd SD-WAN. Gebruik bestaande netwerk endpoints als beveiligingsapparatuur om bedreigingen buiten te houden.

Juniper Connected Security gaat verder dan traditionele beveiliging, door gebruik te maken van SD-WAN edge devices om onvertrouwd verkeer te identificeren en te weigeren, en door beveiligingscontroles toe te passen in de switching omgeving om risicovolle devices in quarantaine te plaatsen en potentiële bedreigingen tegen te gaan.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 3Cq5dam web 1280 1280 3
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Laatste nieuws en blog