XDR

Managed XDR services

Nomios Managed XDR is een proactieve, 24/7 beveiligingsoplossing die expertanalyse en meerlagige dreigingsdetectie combineert om organisaties te beschermen tegen voortdurend evoluerende cyberdreigingen.

Placeholder for Cybersecurity network security engineerCybersecurity network security engineer

Maximale beveiliging met Managed XDR

In het steeds veranderende landschap van cyberdreigingen is het voor organisaties van elke omvang van cruciaal belang geworden om een stap voor te blijven. Managed Extended Detection and Response (Managed XDR) komt naar voren als een allesomvattende beveiligingsoplossing die is ontworpen om uw organisatie te beschermen tegen de meedogenloze aanval van cyberadversaries. Deze proactieve verdedigingsstrategie combineert geavanceerde technologie met expertanalyse en biedt een krachtig schild tegen de talloze dreigingen die zich schuilhouden in het digitale rijk.

Managed XDR gaat verder dan traditionele beveiligingsmaatregelen en biedt 24/7 monitoring en analyse van gegevens uit verschillende bronnen, waaronder e-mail, eindpunten, servers, cloud workloads en netwerken. Deze meerlagige aanpak zorgt voor sterkere dreigingsdetectiemogelijkheden en biedt uw organisatie de gemoedsrust die het verdient in het gezicht van het complexe dreigingslandschap van vandaag. In deze samenvatting gaan we in op de belangrijkste voordelen van Managed XDR en onderzoeken waarom het een onmisbare troef is geworden voor bedrijven die hun beveiligingspositie willen handhaven te midden van de voortdurend evoluerende uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging.

Nomios managed XDR

Voordelen en kenmerken

Managed XDR biedt continue, meervoudige gegevensbewaking, deskundige dreigingsanalyse en rond-de-klok ondersteuning om de mogelijkheden voor dreigingsdetectie en -respons te verbeteren.

Managed XDR biedt 24/7 monitoring en analyse van gegevens uit verschillende bronnen, waaronder e-mail, eindpunten, servers, cloud workloads en netwerken. Deze meerlagige aanpak zorgt voor sterkere dreigingsdetectiemogelijkheden.

Onze Managed XDR-dreigingsanalisten zijn bedreven in het interpreteren van gegevens uit toonaangevende oplossingen en bieden een dieper inzicht in dreigingen. Ze maken gebruik van de nieuwste beveiligingsanalyse en benutten het dreigingsonderzoek van Trend Micro om voorop te blijven lopen bij evoluerende dreigingen.

Onze service rond-de-klok vermindert de tijd om dreigingen te identificeren, onderzoeken en erop te reageren. Of u nu een interne beveiligingsteam heeft of uw mogelijkheden moet uitbreiden, Managed XDR stroomlijnt het proces.

Managed XDR bewaakt voortdurend indicatoren van compromis of aanval en maakt gebruik van geavanceerde detectietechnieken. Dit zorgt voor realtime dreigingsidentificatie en uitgebreide incidentonderzoeken.

In geval van een incident bevat Managed XDR dreigingen, genereert het indicatoren van compromis en biedt het een stapsgewijs responsplan voor herstel. Dit vermindert de impact van aanvallen en handhaaft een proactieve verdediging.

Placeholder for Managed SOC security engineer - MSSPManaged SOC security engineer - MSSP

De strategische noodzaak van Managed XDR

In een tijdperk waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren en steeds geavanceerder worden, is Managed XDR meer dan een beveiligingsoplossing; het is een strategische noodzaak. Het kiezen van Managed XDR betekent een voorsprong behouden op dreigingen, profiteren van deskundige analyse en de last voor interne beveiligingsteams verminderen. Het is een kosteneffectieve manier om uw organisatie te beschermen, de responstijden te verbeteren en uw verdediging te versterken. Omarm Managed XDR om uw cyberbeveiligingspositie te versterken en uw bedrijf veerkrachtig te houden in het gezicht van voortdurende dreigingen.

Managed services

Neem contact op met ons managed services team

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op jouw organisatie en strategie. Ons team van managed services experts staat klaar voor jouw aanvraag. Bel ons of laat een bericht achter.

Placeholder for Jordan CTAJordan CTA
Artikelen

Laatste nieuws en blog