Ad Scheepbouwer investeert in Infradata en treedt toe als voorzitter raad van bestuur

1 min. leestijd

Share

Ad Scheepbouwer investeert in Infradata en is benoemd als Non-Executive Chairman van de raad van bestuur van Infradata Group, leider in diensten en oplossingen voor cyberbeveiliging en cloudnetwerken. Hij zal een sleutelrol spelen in het helpen van de organisatie om verder te groeien naarmate het managed security services portfolio zich blijft ontwikkelen.

Bewezen staat van dienst

Ad Scheepbouwer heeft de rol van CEO bekleed bij veel grote ondernemingen, waaronder KPN en TNT. Onlangs was hij een strategische investeerder en lid van de raad van bestuur van Fox-IT. Nino Tomovski, CEO van Infradata Group: "Ik heb Ad leren kennen als een inspirerende persoonlijkheid die zeer snelle analyses maakt met een indrukwekkend effect. We kijken er naar uit om met hem samen te werken om de grootste pan-Europese leverancier van cyberbeveiliging te creëren."

Continue groei

Het doel van Infradata is om de omvang van het bedrijf in Europa de komende jaren te verdubbelen. Ad Scheepbouwer zal het bestuur versterken en strategisch advies geven om dit doel te bereiken. Nino Tomovski vervolgt: "We willen de groeiende vraag naar cybersecurity diensten op grotere schaal faciliteren. Ad zijn ervaring in grote ondernemingen en zijn scherpe inzichten zullen de schaalbaarheid van Infradata op Europees niveau ten goede komen."

Over Infradata

Infradata is een bekroond leverancier van cutting edge security, cloud en netwerk diensten en oplossingen. Dankzij onze best-of-breed aanpak kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata is een vertrouwd partner van IT organisaties van elk formaat en in iedere industrie. Onze ervaren engineers en gecertificeerde experts maken het verschil. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en bloeiende digitale economie en samenleving.

Additionele opmerkingen:

De raad van bestuur van Infradata ​​bestaat nu uit:

  • Ad Scheepbouwer - Onafhankelijk Non-Executive Chairman
  • Sébastien Kher - Chief Executive Officer
  • Leon de Keijzer - Non-Executive Director
  • Remko Hilhorst - Non-Executive Director
  • Norman Bremer - Non-Executive Director

Perscontact

Richard Landman, Director of Marketing

Mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)71-7501525

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates