De nieuwe Citrix MPX en VPX

1 min. leestijd
Citrix

Share

De Citrix NetScaler MPX hardware appliances en de nieuwe Citrix NetScaler VPX virtuele appliances bieden hoogwaardig geïntegreerde web application delivery oplossingen voor Layer 4-7 load balancing, global server loadbalancing, compressie, caching, SSL offload en performance monitoring. Application delivery wordt vergemakkelijkt door het offloaden van servers (de NetScaler neemt taken over van de servers) en een verbeterde gebruikerservaring. Daarnaast kunnen multiple point producten (voor bijvoorbeeld SSL acceleratie, caching, reverse proxy) in één enkele appliance worden geconsolideerd. Hiermee kan je besparen op capital expenditures, beter omgaan met eisen vanuit de organisatie en zeker zijn van een flexibele en schaalbare infrastructuur.

De NetScaler maakt gebruik van een nieuwe multi-core paralelle processing architectuur, de gepatenteerde nCore Technology. De ultra snelle packet engine wordt door meerdere CPU cores bediend, dit levert een ongeëvenaarde schaalbaarheid en performance.

De NetScaler VPX is een nieuwe software gebaseerde virtuele appliance, een gevirtualiseerde versie van de MPX. Door de nieuwe NetScaler VPX release zijn alle functionaliteiten nu verkrijgbaar via een gemakkelijk, flexibel en kostenbesparend format dat gedownload kan worden van het internet en dat draait iedere standaard server. Virtualisatie van het NetScaler platform middels de VPX biedt een grote range aan dynamische, on-demand implementatie opties voor zowel enterprises als service providers.

Voor meer informatie: Citrix Systems

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates