Erwin Hemmen met ingang van 1 april 2017 nieuwe Managing Director bij Infradata Nederland

1 min. leestijd

Share

Met ingang van 1 april 2017 start Erwin Hemmen bij Infradata als Managing Director. Vanuit deze functie is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Hij neemt deze rol over van Henk Buurman, die zijn carrière buiten Infradata zal voortzetten.

Erwin Hemmen is afkomstig van Eurofiber, waar hij de afgelopen jaren heeft gewerkt als Directeur Sales & Partner Sales. Tussen 2012 en 2015 heeft hij als mede-partner/aandeelhouder van The Acceleration Group succesvolle commerciële strategieën geïmplementeerd bij grote bedrijven. In de jaren daarvoor heeft hij verschillende directiefuncties verricht bij Essent en KPN, waar hij de rol vervulde van Managing Director Enterprise Communications.

Erwin Hemmen zal zich bezighouden met de strategische, tactische en operationele gang van zaken bij Infradata. Onder zijn dagelijkse leiding zal Infradata zich blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige netwerk- en security-oplossingen voor Service providers en Mission Critical Networks. In zijn nieuwe rol zal Erwin Hemmen zich ook concentreren op het ontwikkelen en uitbouwen van de groeistrategie van Infradata.

Leon de Keijzer, oprichter en CEO van Infradata is verheugd met de komst van Erwin Hemmen. “Onze nieuwe Managing Director brengt een schat aan kennis en ervaring mee en kan bogen op overtuigende successen. Zijn kennis op het gebied van internet, security en telecommunicatie sluiten goed aan op de groeiambities van Infradata. Daarnaast heeft hij een groot netwerk in de zakelijke markt en met zijn ICT-kennis is hij een aanwinst voor onze organisatie.”

Erwin Hemmen: “Ik heb erg veel zin om bij Infradata aan de slag te gaan. Als System Integrator heeft Infradata al jarenlang een goede reputatie in de markt voor Mission Critical Networks. Met onder meer Waterland heeft Infradata een stabiele en zeer ervaren aandeelhouder. Ik wil met mijn kennis en ervaring graag een constructieve bijdrage leveren aan de verdere groei van Infradata.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates