Infradata benoemd tot Elite Partner van Juniper Networks

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata, network integrator voor de serviceprovidermarkt, is officieel benoemd tot Elite Partner van Juniper Networks. Het bedrijf kreeg deze hoogste partnerstatus toegekend op basis van zijn diepgaande technische en marktkennis van Juniper-oplossingen. Klanten van Infradata profiteren met de Elite Partner-status van maximale ondersteuning op de routing- en beveiligingsproducten van Juniper Networks. Infradata was al Juniper Networks Authorized Support Center (JNASC) Partner.

Klanten kunnen bij Infradata terecht voor support- en onderhoudsdiensten voor Juniper-producten. Daarnaast kunnen ze ervoor kiezen om het Juniper-netwerk volledig aan Infradata uit te besteden. Ze beschikken hiervoor over diepgaande kennis van technici op het gebied van netwerktopologie. Naast de focus en positieve omzetontwikkeling zijn de ervaren en gecertificeerde engineers van Infradata doorslaggevend geweest voor de benoeming tot Juniper Elite Partner.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata: "Wij werken al geruime tijd met zowel de routing- als de security-oplossingen van Juniper. Door het bereiken van de Elite Partner-status zijn onze klanten er zeker van dat ze kunnen beschikken over de allerhoogste servicekwaliteit. De certificering als Elite Partner is een erkenning voor de continue investering in het kennisniveau van onze medewerkers."

Paul de Goede, Channel Manager bij Juniper Networks: "Infradata past perfect in het plaatje van het Juniper-partnermodel, waarin kennis en certificering van de Juniper-producten en -diensten centraal staan. Door de focus op klant- en marktgerichte oplossingen en het aanwezige hoge kennisniveau levert Infradata zijn klanten een grote toegevoegde waarde. Infradata neemt om die reden een prominente plek in het Juniper J-partner-netwerk in."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates