Infradata benoemt Manager Engineering en twee Senior Sales Executives

1 min. leestijd

Share

Infradata heeft per 1 september 2009 drie nieuwe ervaren medewerkers in dienst genomen. Het gaat om Manager Engineering, Patrick Brog en Senior Sales Executives, Pieter Holst en Tijs Hulsbergen. De Network Integrator wil met de benoemingen het groeiende aantal klanten krachtiger ondersteunen en tegelijkertijd de groei van het bedrijf versterken. Infradata ontwerpt, levert, implementeert, onderhoudt en beheert Next Generation Networks voor telecomoperators en serviceproviders.

Patrick Brog gaat als Manager Engineering leiding geven aan de technische engineers van Infradata en de technische input aan de sales-afdeling intensiveren. Voordat Brog bij Infradata in dienst trad was hij als Technisch Manager werkzaam bij Redback Networks. Daarvoor heeft hij een aantal jaren gewerkt als Technisch Engineer bij Juniper Networks en Extreme Networks.

Senior Sales Executives Pieter Holst en Tijs Hulsbergen gaan aan de slag op de verkoopafdeling van Infradata. Pieter Holst was voorheen werkzaam als Sales Manager bij Colt Telecom, Avaya en IBM. Tijs Hulsbergen stapt over van Nortel, waar hij enkele jaren als Strategic Senior Sales Carrier Business heeft gewerkt. Daarvoor had hij sales-functies bij Qi ict en Cable & Wireless.

“We zijn erg blij met de komst van Patrick, Pieter en Tijs; zij zullen Infradata een enorme impuls geven”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Infradata maakt een anticyclische groei door. Zowel in Nederland, België als het Verenigd Koninkrijk groeit Infradata de laatste jaren hard, ondanks de macro-economische crisis. Om aan deze groei te kunnen beantwoorden en de service op een hoog niveau te houden, hebben we deze medewerkers aangetrokken. Patrick, Pieter en Tijs hebben enorm veel kennis en ervaring op sales- en technisch gebied in huis. Dit zal in de nabije toekomst resulteren in een hogere kwaliteit van technische ondersteuning, communicatie, service en als gevolg daarvan een hogere klanttevredenheid en hoogwaardige after-sales.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates