Infradata biedt bedrijven een security assessment

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Netwerken van bedrijven hebben dagelijks te kampen met bedreigingen van buitenaf. Denk aan hackpogingen, DDoS-aanvallen, virussen, spam en malware. Allemaal zaken die de bedrijfsvoering ernstig kunnen frustreren. Een bedrijfsnetwerk kan uitvallen en vertrouwelijke data kan in handen van verkeerde personen vallen. Dat kost de organisatie veel geld.

De bedrijven die slachtoffer zijn geworden van een cyberaanval waren er vrijwel allemaal van overtuigd dat ze de beveiliging van hun netwerk op orde hadden. Toch bleek dat in veel gevallen niet het geval te zijn. De gebruikte firewall bleek onvoldoende in staat om aanvallers van buitenaf tegen te houden.

Hoe goed is jouw netwerkbeveiliging?

Biedt jouw netwerkbeveiliging wel voldoende bescherming tegen bedreigingen van buitenaf? Infradata biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om een security assessment te laten uitvoeren. Via dit assessment komt u te weten of jouw netwerk vandaag de dag voldoende beveiligd is tegen kwaadaardige zaken.

Infradata plaatst tijdelijk een Juniper SRX Firewall in combinatie met Sky Advanced Threat Prevention in jouw netwerk. Vanzelfsprekend gaat er vertrouwelijke data over jouw bedrijfsnetwerk. Tijdens de cyber security assessment is het mogelijk om bepaalde vertrouwelijke datastromen van het onderzoek uit te sluiten. We zullen daarom vooraf de opzet van het assessment met u bespreken.

Na de security assessment ontvangt u een Application & Network Risk Report waarin de onderstaande onderdelen zijn opgenomen:

  • Overzicht van huidige risico’s in jouw netwerk
  • Overzicht van risiconiveaus in verschillende categorieën
  • Overzicht van gebruikte applicaties in jouw netwerk
  • Overzicht van alle typen internetverkeer

Heeft u belangstelling voor de security assessment?

Neem dan contact met ons via het online formulier. Dan zullen we contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates