Infradata deelname aan Telecom en Cloud Expo een succes

1 min. leestijd

Share

Op 8 en 9 december 2010 vonden zowel de Telecom en Cloud Expo als het Cloud Computing Congres plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 2.600 belangstellenden kwamen naar de Utrechtse Jaarbeurs waar alles op het gebied van cloud computing en telecom te vinden was. De Cloud Expo beleefde door de grote belangstelling en het enthousiasme van de bezoekers een succesvolle eerste editie. De vakbeurs voor alles op het gebied van Cloud Computing werd gecombineerd met de achtste editie van de vakbeurs Telecom Expo.

Naast de twee vakbeurzen vond in het Media Plaza voor de eerste keer het Cloud Computing Congres plaats. Dit vakinhoudelijke congres over Cloud Computing bood plaats aan 200 bezoekers.

Infradata was zowel tijdens de beurs als tijdens het congres volop vertegenwoordigd. Tijdens het Cloud Computing Congres heeft Leon de Keijzer namens Infradata haar Infradata Cloud Datacenter Solutions voor het eerst voorgesteld aan het brede publiek. Op de beurs werd Infradata onder de aandacht gebracht door middel van een stand waar bezoekers hun vragen konden stellen over de nieuwste Cloud Datacenter propositie.

Hieronder vindt u een kleine impressie van de Infradata vertegenwoordiging op de Telecom en Cloud Expo 2010.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates