Infradata eindigt 6de tijdens de Deloitte Technology Fast 50 Awards

1 min. leestijd

Share

Infradata is tijdens de Deloitte Fast 50 Awards geeindigd op de 6de plaats. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de snelst groeiende technologieondernemingen in de Benelux. Dit jaar vond de verkiezing voor de tiende maal plaats.

De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2004-2008). Infradata deed voor de eerste keer mee aan de prestigieuze verkiezing. De sterke groei van 2388% over vijf jaar was uiteindelijk voldoende om de 6de plaats te behalen.

Op 28 oktober 2009 ontving Infradata tevens een nominatie voor de Deloitte Technology Fast 500 EMEA Awards. Een jaarlijkse verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

“Wij zijn zeer blij met onze 6de plek in deze prestigieuze verkiezing. En ook de nominatie voor de Deloitte Technology EMEA 500 Awards . Het blijkt dat onze constante investeringen in expertise, ervaring en flexibiliteit ons de afgelopen jaren geen windeieren gelegd hebben, aldus Leon de Keijzer; Managing Director Infradata. “Dit jaar verwachten wij wederom een flinke omzet groei te realiseren. Wij zijn alweer erg benieuwd waar we volgend jaar zullen eindigen in de verkiezingen”.

Voor meer informatie: Deloitte Fast50

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates