Infradata en Infoblox starten partnerschap

1 min. leestijd
Infoblox

Share

Infradata en Infoblox starten een intensieve samenwerking voor de protectie van DNS / DHCP en IP Adres Management (IPAM). Infoblox is een wereldwijd opererende organisatie, met vestigingen in 25 landen. Infoblox bedient meer dan 7.500 ondernemingen en service providers in oplossingen voor de beschikbaarheid, veiligheid en automatisering van netwerken.

Infoblox heeft een geheel eigen benadering van de netwerkdiensten. Het integreert DDI, Netwerk automatiserings- en beveiligingsoplossingen in één platform. Infoblox appliances zijn doelgerichte high performance netwerk devices die het fundament vormen van netwerkdiensten en rapportage methoden. Ieder model van Infoblox kan als stand-alone of als high availability paar binnen een gedistribueerde netwerkachitectuur ingezet worden.

Onderstaand de oplossingen van Infoblox verder toegelicht;

Infoblox Advanced DNS Protection

Advanced DNS Protection van Infoblox beschermt tegen een veelvoud aan DSN gebaseerde aanvallen zoals volumetric, exploits en DNS hijacking aanvallen. Door gebruik te maken van de Infoblox Threat Adopt Technology zal de Advanced DNS Protection zichzelf automatisch updaten voor constante bescherming tegen zelfs nieuwe en geëvolueerde bedreigingen zonder speciale patches te installeren.

Infoblox DNS Firewall

De DNS Firewall van Infoblox beschermt het netwerk tegen DNS-based Malware door pro-actief en preventief zorg te dragen dat het netwerk niet geinfecteerd raakt en zodoende ervoor te zorgen dat communicatie met de Botnet master controller te allen tijde mogelijk is. Automatisch accuraat uitgezochte data helpen de malware sneller te detecteren en verwijderen.

Infoblox Trinzic DDI / DNS DHCP & IPAM Services

De Infoblox Trinzic DDI Network Services en Management oplossingen zorgen ervoor dat organisaties de DNS, DHCP en IPAM services eenvoudig kunnen beheren, controleren en optimaliseren. De Trinzic DDI support DNS, DHCP, DNSSEC, FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, NTP en kan gevirtualiseerd worden binnen VMware, Microsoft, Cisco en Riverbed omgevingen.

De Infoblox DDI is daarnaast uitermate geschikt om de beveiliging van het netwerk optimaal te waarborgen. Vanuit meerdere netwerk lagen wordt het netwerk beschermd tegen onder meer hacking, malware, pogingen tot het corrupt maken van uw DNS en DDoS aanvallen.

Infradata is altijd op zoek naar state-of-the art oplossingen voor Mission Critical en Service Provider netwerken. Infradata is er trots op benoemd te zijn tot Partner op alle door Infoblox benoemde netwerkoplossingen. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Infoblox producten. Het team van Infradata is intensief getraind op de Infoblox oplossingen wat direct heeft geleid tot een eerste gezamelijke opdracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates