Infradata en Juniper organiseren geslaagd Drone Event

1 min. leestijd

Share

Op zaterdag 22 april 2017 vond voor de vijftiende keer de ISP Kartcompetitie plaats. Meer dan 700 bezoekers bezochten De Fabrique in Utrecht om aldaar tegen elkaar te racen en andere leuke activiteiten te ondernemen. Infradata en Juniper Networks hadden gezamenlijk in een aparte ruimte The Ultimate Drone Experience georganiseerd.

Meer dan 100 bezoekers hebben onder begeleiding van ervaren dronepiloten met Tiny Whoop drones kunnen vliegen en racen over een speciaal aangelegd parcours. Bovenop elke Tiny Whoop zit een camera, die draadloos verbonden is met de VR-bril van de deelnermer. Hierdoor kon elke deelnemer de race bekijken vanuit het perspectief van de drone. In de ruimte stonden ook beeldschermen met controllers opgesteld. Via speciale software konden bezoekers virtueel met drones (leren) vliegen. De verrichtingen waren via het beeldscherm te volgen. Ook de aanwezige collectie professionele drones werden met belangstelling door de bezoekers bekeken.

Elke bezoeker van het drone event maakte kans op het winnen van een semi-professioneel drone. Tijdens de gezamenlijke prijsuitreiking van de beste raceteams van de dag, werd ook de winnnaar van de drone bekend gemaakt. De winnaar van de drone was Bobbejaan van Elst van XS News.

Al met al kijken Infradata en Juniper terug op een geslaagde dag!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates