Infradata gaat een samenwerking aan met Holland Strikes Back

1 min. leestijd

Share

Leiden, 2 oktober 2014- Op 28 oktober aanstaande organiseren Stichting NLnet, ISPConnect en DHPA het evenement ‘Holland Strikes Back: Dutch Initiatives against Cyber Attacks and Abuse’. Het evenement brengt middels toonaangevende sprekers de belangrijkste Nederlandse initiatieven tegen cyberaanvallen samen.

Nederland en cybercrime

Nederland is een internationale speler op het gebied van internetinfrastructuur en is daarmee een aantrekkelijk doelwit voor cyberaanvallen. Nederland is zeer actief op het gebied van IT-innovatie en de online sector, het bedrijfsleven en de overheid weten zich steeds beter te weren tegen cybermisdaad.

Sprekers van HollandStrikesBack

Gedurende het evenement wordt ingegaan op het omgaan met DDoS-aanvallen, de NaWas, AbuseHub, Secure Peering, ethisch hacken, Secure DNS en samenwerkingen in Europees verband. Onder meer Dick Schoof (NCTV), Gert Wabeke (KPN), Dr. Michel van Eeten (TU Delft), Barend Sluijter (NCSC), en Jan Piet Barthel (NWO) betreden het podium.

“De samenwerking tussen verschillende partijen binnen de online sector en de overheid is een goed teken. Cybercrime staat hoog op de agenda en gelukkig kunnen wij met dit initiatief een gedegen platform bieden en IT-kennis met elkaar delen.” aldus Michiel Steltman, directeur van de DHPA.

Infradata is hoofdsponsor van Holland Strikes Back, daarnaast zijn ASP4all, de HSD, NL-ix, Surfnet, SIDN, Verisign en Ziggo direct betrokken.

Holland Strikes Back is een onderdeel van Alert Online, de landelijke bewustwordingscampagne voor cyberbeveiliging van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Voor meer informatie en registratie verwijzen wij naar HollandStrikesBack.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates