Infradata Group breidt leiderschapsteam uit en benoemt nieuwe COO, CFO en CTO

1 min. leestijd

Share

Infradata Group, een van de snelstgroeiende bedrijven op het gebied van cyber security en cloud networking, kondigt vandaag de uitbreiding van haar leiderschapsteam aan met de benoeming van een COO, CFO en CTO. Door toonaangevende merken wereldwijd te bedienen met de meest complexe beveiligings- en netwerkomgevingen versnelt Infradata de wereldwijde groei, terwijl het personeelsbestand strategisch versterkt wordt.

Infradata Group, toonaangevend op het gebied cyber securiry, cloud-netwerkoplossingen en -services, heeft vandaag de benoeming van Fiona Squire tot Chief Operating Officer aangekondigd. Pieter-Jan Sterk werd benoemd tot Chief Financial Officer en Mohamed El Haddouchi tot Chief Technology Officer. Met de benoeming van Nino Tomovski als de nieuwe CEO van Infradata, kort nadat IK Investment Partners vorig jaar een meerderheidsbelang in de Infradata Group verwierf, vormen deze benoemingen een gebalanceerd managementteam met de strategische ervaring die nodig is om de volgende fase van groei en ontwikkeling van Infradata te ondersteunen.

"We hebben een uiterst bekwaam team samengesteld dat klaar is om Infradata naar een hoger niveau te tillen. Ik ben verheugd om Fiona, Pieter-Jan en Mohamed te verwelkomen als de nieuwste leden van het wereldwijde leiderschapsteam," zei Nino Tomovski , CEO van Infradata.

Fiona Squire, Chief Operating Officer

Fiona heeft deze uitdaging aangegrepen om het voortouw te nemen als Chief Operating Officer voor Infradata Group. Met een grondige kennis van het bedrijf en diepgewortelde relaties met zowel klanten als strategische partners, combineert zij bewezen bedrijfsprestaties met ongeëvenaarde eersteklas vaardigheden. Voordat Fiona werd aangesteld als Managing Director bij Infradata Limited, heeft zij met succes verschillende leidinggevende functies bij IMTECH bekleed.

"Onze missie is om organisaties in staat te stellen door Next Generation Cyber Security cloud-netwerkoplossingen en -services te leveren", zegt Nino Tomovski, CEO van Infradata. "Ons groeitempo maakt het van cruciaal belang om leiders zoals Pieter-Jan binnen te halen en om mensen die uitstekende prestaties leveren te verheffen zoals Fiona en Mohamed. Ik ben verheugd om te zien waar ze ons naartoe brengen in 2019. Met Fiona hebben wij een ervaren bedrijfsleider die de cruciale link begrijpt tussen de ontwikkeling van geweldige mensen en het vermogen van een bedrijf om te groeien en transformeren," vervolgde Nino. "Ze brengt zowel passie als expertise over de hele linie met zowel mensgerichte alswel organisatorische capaciteiten, opererend binnen start-ups, snelgroeiende bedrijven en gevestigde bedrijven - de sleutel tot onze groei."

Pieter-Jan Sterk, Chief Financial Officer

Pieter-Jan zal toezicht houden op alle financiële functies van het bedrijf en rapporteert aan CEO Nino Tomovski. De benoeming is effectief sinds maart 2019.

"Als CFO brengt Pieter-Jan enorme ervaring mee met het opbouwen van sterke financiële teams en het leiden van strategische initiatieven", aldus Nino Tomovski. "Pieter-Jan is zowel een financieel-disciplinaire en groei-gerichte leider met een sterke achtergrond in fusies en overnames, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor Infradata terwijl we uitbreiden en optimaliseren. Pieter-Jan is voor ons op dit moment een belangrijke aanwinst. Hij zal zich richten op het verstrekken van meer relevante data aan sales- en operationele teams, evenals soepele integratie van doelondernemingen na acquisitie. Daarom ben ik er trots op dat hij onderdeel wordt van Infradata Group. Pieter-Jan heeft een scherp oog voor zowel de financiële als de operationele aspecten van het bedrijf en is een belangrijk onderdeel van de toekomst van Infradata Group."

Mohamed El Haddouchi, Chief Technology Officer

Met meer dan zeven jaar ervaring bij Infradata Group en het bekleden van meerdere belangrijke managementfuncties bij Nokia en Siemens, was Mohamed El Haddouchi een logische keuze om hem tot Chief Technology Officer te benoemen bij Infradata. Hij speelde een leidende rol bij het ontwikkelen van onze dienstenportefeuille en strategische roadmap. Mohamed is belast met het cultiveren van de technische infrastructuur en technische teams, anticiperend op de snelle groei in de komende jaren.

Infradata heeft ook bekend gemaakt dat dit jaar de omvang van het personeel met bijna 25 procent zal vergroten, waarbij veel van het geworven personeel naar verwachting zal bestaan ​​uit Security- en Networking engineers, evenals projectmanagers.

Over Infradata Group

Infradata is een bekroonde onafhankelijke leverancier van state-of-the-art Cyber Security- en cloud-netwerkoplossingen en -diensten. Infradata stelt klanten in staat om te innoveren en waarde te genereren met de beste oplossingen. Infradata schept de basis voor een veilige, bloeiende digitale economie en digitale samenleving.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf is Infradata uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en door groeimogelijkheden te bieden voor hun mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en 'technologie-onafhankelijkheid' als kans te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet, waaronder de strategische partners: Juniper Networks, F5 Networks, Fortinet en Arbor Networks.

Onze internationale kantoren maken gebruik van de expertise die binnen onze hele organisatie beschikbaar is. We passen deze eerstehands kennis en expertise toe op de lokale markten. Naast ons hoofdkantoor in Nederland heeft Infradata kantoren in de grootstedelijke gebieden Brussel, Dortmund, Parijs, Londen, San Francisco en Warschau.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates