Infradata in Deloitte Technology Fast 500 EMEA

1 min. leestijd

Share

Op 30 november werden wij bericht over het feit dat we op een 216e plaats geeindigd zijn tijdens de 2012 Deloitte Technology Fast 500 EMEA Awards. Een jaarlijkse verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2007-2011). De sterke groei van 646% over vijf jaar was uiteindelijk voldoende om de 216de plaats te behalen. Eerder in 2009 werd Infradata al eens 59ste tijdens deze verkiezing.

Eerder dit jaar behaalde Infradata reeds een 32de plaats voor de Deloitte Technology Fast 50 Benelux Awards en werd het uitgeroepen tot Gouden FD Gazelle voor snelst groeiende onderneming in Zuidwest Nederland.

“Richting het einde van het jaar is het weer tijd om ons op te maken voor de jaarlijkse groeilijstjes vanuit verschillende organisaties. Dit jaar mogen we weer trots zijn met verschillende uitslagen en prijzen zoals een Gouden FD Gazelle, een nominatie voor de HighGrowthAwards en de Deloitte Fast50/Fast500 ranking. Ik wil vooral onze medewerkers bedanken voor de inzet die er ieder jaar voor zorgt dat wij verder kunnen groeien”, aldus Leon de Keijzer.

“Een blijvende omzetgroei realiseren van 646% binnen vijf jaar is een ongelooflijk knappe prestatie”: aldus David Halstead, Deloitte UK. “De fenomenale groei van Infradata plaats hen in een zeer select gezelschap van organisaties”.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates