Infradata levert 10 Gb/s Juniper netwerk aan ZeelandNet; dochteronderneming van Delta

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata, netwerkintegrator voor de Service Provider markt, heeft een compleet nieuw 10 Gb/s-netwerk geleverd aan internetprovider ZeelandNet. ZeelandNet is een dochterbedrijf van multi-utility onderneming Delta en de grootste internetprovider in Zeeland.
Daarnaast heeft Infradata een contract voor drie jaar afgesloten met de Zeeuwse internetprovider voor de technische ondersteuning. Infradata en ZeelandNet werken al enkele jaren samen.

ZeelandNet biedt internet via de kabel en heeft meer dan 75.000 abonnees.
Daarmee staat deze provider in de top 10 van Nederland. ZeelandNet levert internettoegang via de kabel, glasvezelverbindingen, websitehosting en digitale telefonie en televisie aan zijn klanten. Tevens levert het innovatieve zakelijke diensten die nauw aansluiten bij de wensen van bedrijven en instellingen. Het netwerk dat Infradata heeft aangelegd met Juniper MX960-routers, maakt verbinding met Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), het grootste internetknooppunt ter wereld.

"Infradata heeft ook ons huidige Juniper Networks netwerk geleverd en daar zijn we nog altijd zeer tevreden over", zegt Serge Maandag, senior systeem- en netwerkspecialist bij ZeelandNet. "Het feit dat we Infradata hebben ingeschakeld voor de upgrade naar een 10Gb/s-netwerk, was voor ons een logische keuze. Wij zijn marktleider op het gebied van internetdiensten in Zeeland en dit nieuwe netwerk helpt ons die koppositie te behouden.
Infradata staat garant voor een maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het netwerk, en voor optimale service."

"Wij zijn erg blij met deze hernieuwde samenwerking met ZeelandNet", zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. "Het bedrijf geeft hiermee aan tevreden te zijn met onze samenwerking in het verleden en spreekt het vertrouwen uit in een vervolgproject. ZeelandNet zit net als wij bovenop de nieuwste ontwikkelingen en is altijd op zoek naar de meest innovatieve technologie voor zijn klanten. Met het nieuwe 10Gb/s-netwerk kan ZeelandNet zijn internetklanten een snelle en betrouwbare verbinding tegen lage kosten garanderen."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates