Infradata ondersteunt True met netwerkinfrastructuur

1 min. leestijd

Share

Leiden, 20 januari 2015 - Network integrator Infradata en managed hosting provider True zijn een intensieve samenwerking aangegaan voor de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur van True. Infradata ondersteunt True met design, consultancy, implementatie en support van de core backbone. Met de inzet van routing-, switching- en security- oplossingen van Juniper Networks wordt het netwerk van True schaalbaar gemaakt voor mogelijke investeringen in de toekomst.

True

True beschikt over een eigen, wereld dekkend netwerk met vele verbindingen naar hoogwaardige Internet Exchanges en Transit-providers. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een gespecialiseerde, zakelijke hosting provider voor organisaties zoals VNU, ID&T, Yonego, AFAS Personal, Endemol, Tweakers en Swis.

Tussen de True datacenters ligt een private, redundante fiberring. Elke router heeft meerdere verbindingen met nationale en internationale partijen voor maximale snelheid en beschikbaarheid. De datacenters in Amsterdam zijn uitgerust met redundante routers, onderling verbonden via een dubbele gekruiste 10 Gigabit ring. True biedt ‘High Availability’ -oplossingen over meerdere datacenters voor klanten die niet afhankelijk willen zijn van één locatie. Het True netwerk kan tot 3,6 Terabit afhandelen en is met een totale capaciteit van ongeveer 80 Gigabit verbonden met het internet.

Infradata

Infradata is de snelst groeiende network integrator in Europa. Complexe netwerken worden omgebouwd tot open, schaalbare en flexibele netwerken met een hoge performance. Infradata heeft zich wereldwijd onder meer bij de grootste service providers bewezen en brengt haar kennis en ervaring in praktijk bij organisaties waarvan de core business afhankelijk is van het netwerk.

“De bedrijfsculturen van Infradata en True sluiten naadloos bij elkaar aan. Het is fijn om samen te werken met een organisatie die niet bang is om te innoveren en de continuïteit en betrouwbaarheid van het netwerk niet uit het oog verliest. Wij verheugen ons op de toekomst en de mogelijkheden die de samenwerking beide organisaties biedt”, aldus Nino Tomovski, Managing Director Infradata.

“True is een proactieve partner voor zijn klanten en ondersteunt bij het lanceren van diensten, het maximaliseren van de productiviteit, continuïteit en prestaties. Infradata is voor ons naast een integrator ook een adviseur. Zowel True als Infradata streven naar kwalitatief hoogstaande oplossingen en vinden in elkaar een dynamische, gedreven en ambitieuze partner”, aldus Algemeen Directeur van True, Jan-Paul van Burgsteden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates