Infradata ondersteunt uitrol zakelijke internetdiensten Ziggo

1 min. leestijd

Share

Infradata, de onafhankelijke netwerk integrator, is door Ziggo zakelijk gekozen als leverancier en implementatiepartner voor de nieuwe zakelijke dienst Internet Plus. Infradata ondersteunt Ziggo Zakelijk bij de uitrol van routing firewalls van Juniper Networks. Deze apparatuur zorgt voor het verbinden van de klantlocaties met het snelle netwerk van Ziggo zakelijk.

Met het oog op de hoge eisen van de zakelijke markt wat betreft beschikbaarheid en beveiliging koos Ziggo zakelijk voor de producten van Juniper Networks in combinatie met de dienstverlening van Infradata. Ziggo zakelijk zet voor InternetPlus de SRX Series routing firewalls van Juniper in.

"Met de nieuwe dienst Internet Plus voorzien we zowel kleine ondernemers als grote organisaties van betrouwbaar en supersnel internet met een goede service. Doordat veel klanten al beschikken over de benodigde coax-aansluiting kunnen we deze dienst met de routing firewalls van Juniper Networks en de expertise van Infradata snel uitrollen", zegt Sjouke Kooistra, Manager Product Management bij Ziggo zakelijk.

"Wij zijn erg blij met de strategische keuze van Ziggo zakelijk om de dienstverlening samen met ons uit te bouwen’, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. Onze flexibiliteit, snelheid en technische kennis waren belangrijke redenen voor het winnen van deze deal."

Voor meer informatie: Ziggo Zakelijk en Juniper.net

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates