Infradata ondersteunt Vodafone bij de upgrade van de Intrusion Detection en Prevention appliances

1 min. leestijd

Share

Vodafone streeft als mobile operator op een pro-actieve manier naar een schone en veilige internetverbinding voor al haar klanten. Het aantal applicaties op smartphones zoals mail, internet en livestreams nemen aanzienlijk toe. Een betere security wordt steeds noodzakelijker voor mobile operators. Het upgraden van de Intrusion Detection en Prevention (IDP) systemen is hierbij een logische stap.

Vodafone en Infradata hebben een langdurige samenwerking op het gebied van netwerkbeveiliging. De netwerkbeveiliging van Vodafone wordt ondersteund door een Juniper SteelBelted Radius (SBR) platform en Juniper IDP appliances. Gezien de succesvolle samenwerking tijdens de eerste SBR en IDP projecten heeft Vodafone Infradata wederom benaderd om de upgrade van de Juniper IDP appliances uit te voeren.

“De samenwerking met Vodafone ervaren wij al jaren als zeer prettig en succesvol. Wij leveren een grote toegevoegde waarde aan deze grote mondiale mobile operator met onze kennis en expertise”, aldus Pieter Vogelaar, Sales Manager bij Infradata. “De toekenning van het IDP-upgrade project aan Infradata beschouw ik als een groot compliment voor onze network engineers”.

Voor meer informatie: Vodafone en Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates