Infradata versterkt samenwerking met MRV Communications

1 min. leestijd

Share

Infradata en MRV Communications hebben de partnerovereenkomst met elkaar versterkt. MRV Communications is een Amerikaans bedrijf dat met zijn optische oplossingen maximaal inspeelt op de explosieve groei van data in datacenters. Doordat datavragende toepassingen als IPTV, streaming video en network conferencing steeds vaker gebruikt worden liggen hier vele kansen. Service providers spelen hierop in en passen de dienstverlening hierop aan. Door de optische oplossingen van MRV te integreren in de bestaande netwerkinfrastructuur kunnen service providers spraak-, video- en datadiensten breder inzetten.

Infradata zet als onafhankelijke network integrator MRV in bij een aantal klanten (zoals bijvoorbeeld bij SARA) en is door MRV inmiddels uitgeroepen als “Gold-Partner” en daarbij “Certified System Integrator”. Door te kiezen voor de DWDM (dense wavelength division multiplexing) of CWDM (coarse wavelength division multiplexing) oplossingen van MRV kunnen klanten hun capaciteit sterk uitgebreiden zonder extra glasvezelverbindingen aan te schaffen.

“Infradata investeert al geruime tijd in kennis op het gebied van WDM en MRV is hierbij de ideale partner”, aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “Door de oplossingen van MRV te combineren met onze expertise in netwerkintegratie bieden we service providers met glasvezelverbindingen een ultieme oplossing om in te spelen op de explosieve groei van data in datacenters. Met onze 24x7 opererende service en support afdeling garanderen we tevens een goede ondersteuning voor service providers waarvoor uptime van wezenlijk belang is.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates