Infradata wint Juniper Networks EMEA Service Provider Partner of the Year Award

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Juniper Networks erkent top channel partners tijdens eerste jaarlijkse wereldwijde partnerconferentie

Network integrator Infradata is bekroond met de EMEA Service Provider Partner of the Year Award 2011 tijdens de eerste jaarlijkse Juniper Networks wereldwijde partnerconferentie in Las Vegas. De partner awards worden uitgereikt aan de top channel partners met de meest opmerkelijke prestaties en inzet op het gebied van sales, klantenservice, technologische expertise en gespecialiseerde diensten.

Infradata ontving de Service Provider Partner of the Year Award in de categorie EMEA Overall Performance Award Winners. De network integrator is beloond voor zijn hoogwaardige gespecialiseerde diensten richting service providers. Deze diensten omvatten ondermeer consultancy, beheer, support, implementatie, migratie en design in de gebieden core networking, network security en network services.

‘Ik ben zeer verheugd dat een toegewijde partner als Infradata dit jaar de EMEA Service Provider Partner Award heeft ontvangen. Het doorzettingsvermogen, de expertise en de servicegerichtheid van Infradata maakt hen tot een partner waarmee zaken doen enorm veel voldoening geeft. Met hen kan ik erop vertrouwen dat onze klanten van een optimale dienstverlening zullen genieten’, aldus Paul de Goede, Channel Manager Juniper Networks.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata Group: ‘Deze award laat zien dat we een goede indruk achterlaten bij zowel onze service provider klanten als bij onze partners. Ik wil vooral een compliment geven aan al onze medewerkers die er dag in, dag uit voor zorgen dat onze klanten zo goed mogelijk bediend worden. Hun inzet zorgt ervoor dat wij als bedrijf kunnen excelleren, succes hebben en zulke erkenning kunnen krijgen van een partij als Juniper Networks. Tevens is het mooi om te zien dat onze investeringen in kennis en tijd niet onopgemerkt gebleven zijn in de markt’.

‘We feliciteren Infradata met zijn uitstekende prestaties en toewijding aan zijn klanten’, zegt Emilio Umeoka, Senior Vice President World Wide Partners bij Juniper Networks. ‘De partner awards zijn een buitengewone kans om onze wereldwijde partners die bijzondere prestaties hebben geleverd op het gebied van sales, klantenservice, technologische expertise en gespecialiseerde diensten in het zonnetje te zetten.’

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates