Infradata wordt 59ste van de 700 FD Gazelle genomineerden

1 min. leestijd

Share

Het Financieele Dagblad heeft Infradata een 59ste plaats toebedeeld in de FD Gazelle top 100 van snelst groeiende middelgrote- en kleine bedrijven van Nederland. Uit een totaal van 700 genomineerde bedrijven en met een groei van 163,7% in de afgelopen drie jaar heeft Infradata deze plek weten te bemachtigen.

Aldus Het Financieele Dagblad: “Ondernemer Leon de Keizer levert met Infradata automatiseringsdiensten dienstverlening gericht op de telecomsector en internetproviders. Datgene waarvoor grote internationale klanten de telefoon oppakken en met zijn hoofdkantoor in Leiden bellen, is tevens zijn specialisme: verkoop, implementatie, onderhoud en beheer van Next Generation Networks, 'IP only' infrastructuur voor spraak, video en data. De afgelopen jaren heeft hij behalve in Nederland vestigingen geopend in België en Groot-Brittannië. Vorige maand nog haalde hij een groot contract binnen: zijn bedrijf gaat de IP-administratie doen voor de Duitse telecomoperator T-Mobile door heel Europa. Daarbij wordt het door Infradata ontwikkelde product Efficient IP ingezet. Eerder sloot De Keizer deals met KPN en het Britse Vodafone”.

"Wij zijn trots en vereerd dat Infradata de 59ste plaats toebedeeld heeft gekregen in de FD Gazelle top 100”. Deze plek is een beloning voor de snelle groei die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Voor 2008 ziet het er wederom zeer goed uit en verwachten wij een groei van tussen de 35 en 40 procent te kunnen laten zien. Het is een enorme erkenning voor alle Infradata medewerkers en partners en een bevestiging van de weg de wij hebben gekozen.", aldus Leon de Keijzer; Oprichter en Managing Director van Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates