Juniper Networks

Juniper Networks kondigt intentie aan om 128 Technology te verwerven

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Onze partner Juniper Networks, een leider in veilige, AI-gestuurde netwerken, kondigde op 19 oktober aan dat het bedrijf een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van 128 Technology. De overeenkomst zal het AI-gestuurde bedrijfsnetwerk van Juniper versterken door het Session Smart™-netwerk van 128 Technology te verenigen met de best-in-class campus- en branche-oplossingen van Juniper die door Mist AI worden aangestuurd.

Het gecombineerde portfolio zal de evolutie in de industrie versnellen van de eerste generatie SD-WAN-technologie die zich richt op het optimaliseren van de verbindingen van branch-naar-cloud naar een modern AI-gedreven netwerk dat de gebruikerservaringen van client-naar-cloud optimaliseert. Bovendien minimaliseert het Juniper-portfolio de IT-kosten met uitzonderlijk inzicht op klantniveau en zelfsturende netwerk automatisering en vermindert het de netwerkbelasting terwijl het betere gebruikerservaringen oplevert voor voice over IP, 5G en samenwerkingstoepassingen.

Op basis van de voorwaarden van de overeenkomst zal Juniper Networks 128 Technology voor $450 miljoen overnemen. De overname zal naar verwachting in het fiscale vierde kwartaal van Juniper Networks worden afgesloten.

De unieke Session Smart™ netwerken van 128 Technology stellen zakelijke klanten en serviceproviders in staat om een ​​op de gebruikerservaring gerichte structuur voor WAN-connectiviteit te creëren die eenvoudig, efficiënt, flexibel en veilig is. Door intelligente beslissingen te nemen op basis van real-time gebruikerssessies en een flexibel bedrijfsbeleid in plaats van een statisch netwerkbeleid dat per tunnel wordt geconfigureerd, levert de 128 Technology oplossing de beste prestaties en schaalbaarheid in de industrie tegen lagere operationele kosten dan traditionele WAN-router- en SD-WAN-oplossingen.

Toekomstige integratie van 128 Technology met Juniper's WAN Assurance software, het SRX portfolio en Marvis™ Virtual Network Assistant, allemaal aangestuurd door Mist AI, zal klanten in staat stellen om nog meer geavanceerde AI-gestuurde WAN-mogelijkheden te krijgen. Dit gaat van de eerste configuratie tot de lopende AIOps, inclusief aanpasbare serviceniveaus (tot aan de individuele gebruiker), proactieve foutopsporing, fout isolatie met aanbevolen corrigerende maatregelen, zelfsturende netwerkactiviteiten en AI-gestuurde ondersteuning. In combinatie met Juniper Connected Security krijgen klanten ook zero-trust toegang, next generation firewall, web/content filtering, real-time informatie over bedreigingen en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor geavanceerde bescherming waar en wanneer ze die het meest nodig hebben.

128 Technology will be integrated with Juniper’s AI-Driven Enterprise business unit, which includes wired and wireless access and SD-WAN, all driven by Mist AI. The combined portfolio will give customers a unified platform for optimized user experiences from client-to-cloud

“"De overname van 128 Technology zal Juniper in staat stellen om te versnellen op een belangrijk gebied waar we een enorm succes zien - de AI-gedreven onderneming," Rami Rahim, CEO of Juniper Networks

"De overname van 128 Technology zal Juniper in staat stellen om te versnellen op een belangrijk gebied waar we een enorm succes zien - de AI-gedreven onderneming", zegt Rami Rahim, CEO van Juniper Networks. "Beide bedrijven delen een gemeenschappelijke visie om gebruikerservaringen boven alles te stellen en de automatisering te benutten met proactieve acties om de IT-operaties te vereenvoudigen. Met 128 Technology voegen we een zeer gedifferentieerde technologie toe aan ons bekroonde arsenaal van campus- en branche-oplossingen, gedreven door Mist AI, om nog meer waarde voor de klant te leveren en tegelijkertijd de voortdurende groei van Juniper in de onderneming verder te versnellen".

"128 Technology heeft een baanbrekende sessiegebaseerde routeringsoplossing op de markt gebracht die aanleiding geeft tot ervaringsgericht netwerken. Dit stelt onze klanten in staat om hun netwerk af te stemmen op de eisen van een digitale toekomst die cloud, mobiliteit en virtualisatie omvat", aldus Andy Ory, mede-oprichter en CEO van 128 Technology. "De combinatie van onze Session Smart Router met Juniper's AI-gedreven bedrijfsportfolio, uitgebreide kanalen en ondersteuning van wereldklasse zal onze visie op het transformeren van netwerken drastisch versnellen en een grote impact hebben op een zeer grote, maar toch nog steeds onderbezette, WAN-Edge markt".

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates