Juniper Networks lanceert de MX80 met geavanceerde ‘3D Scaling’

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Juniper Networks lanceert een nieuw netwerksysteem met de revolutionaire 3D Scaling-technologie. Deze technologie zorgt voor dynamische schaalbaarheid bij het gelijktijdig ondersteunen van meer bandbreedte, abonnees en diensten.

De nieuwe MX 3D-productlijn is uitgerust met de Junos Trio-chipset en het Junos-besturingssysteem. De producten spelen direct in op de vraag van bedrijven en serviceproviders naar flexibeler technologieën en bedrijfsmodellen. Met de nieuwe oplossingen biedt Juniper ‘universal edge’-routing voor bedrijven, consumenten en mobiele diensten op grote schaal via één netwerk. De productlijn omvat nieuwe modulaire lijnkaarten, nieuwe applicaties en metro-aggregratierouters voor de Juniper MX Series. Samen bieden de producten hoogwaardige dynamische controle, uitgebreide applicaties en verregaande kosteneffectiviteit.

De nieuwe lijnkaarten en routers verwerken twee tot vier keer meer gegevens dan concurrerende producten, tot 2,6 terabit per seconde. Ze gebruiken daarbij de helft minder energie per gigabit* Met het vlaggenschip MX960 zijn 8,5 miljoen iTunes-bestanden in een tiende seconde te downloaden. Voor vijftig Blu-ray-dvd’s zijn minder dan vijf seconden nodig. Alle data die de Hubble-telescoop de afgelopen tien jaar heeft verzameld, is gelijktijdig met 430.000 HDTV-kanalen te verzenden via de MX960 met 3D Scaling-technologie.

Voor meer informatie: Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates