KPN selecteert Infradata voor support en onderhoud Juniper netwerk in België

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Network Integrator Infradata is door KPN geselecteerd voor support en onderhoud van het complete Juniper netwerk in België. Het netwerk van KPN in België bestaat uit core routers, access routers en beveiligingsapparatuur van Juniper Networks.

Infradata heeft diepgaande technische en operationele kennis van de producten van Juniper Networks. Het bedrijf is dan ook één van de weinige Europese Network Integrators met de Elite Partner-status. Deze status, in combinatie met de expertise en flexibiliteit van Infradata en het ervarings- en opleidingsniveau van de gecertificeerde Infradata-engineers, heeft bijgedragen aan de keuze. Het Juniper-netwerk is een belangrijke schakel in de activiteiten van KPN in België. Infradata erkent het belang van de continuïteit van een netwerk als dit, en heeft de expertise om deze continuïteit te waarborgen.

“Infradata is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste Network & Security Integrators voor serviceproviders in België”, zegt Erwin Dirckx, Managing Director van Infradata België. “Hiermee is het bedrijf een van de gevestigde partijen geworden. Dit blijkt uit het feit dat vooraanstaande serviceproviders als KPN ons kiezen voor support en onderhoud van het netwerk. We zijn ervan overtuigd dat dit vertrouwen terecht is en kijken uit naar een succesvolle samenwerking in de komende jaren.”

Voor meer informatie: KPN en Juniper.net

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates