NFV Orchestration wordt volwassen

1 min. leestijd

Share

Al enige tijd bestaat er buzz rond NFV orchestration en de potentiële flexibiliteit en tijd om de voordelen van deze technologie op waarde te schatten.

NFV orchestration platformen ontwikkelen zich, maar tot nu toe zijn ze er niet in geslaagd zichzelf te bewijzen als een haalbare optie voor de meeste organisaties, met name in multi-vendor omgevingen.

Waarom? Voor de meesten is het een simpele economische vraag. Sommige vendoren hebben NFV orchestration platformen ontworpen om de resources en technologieën te coördineren die nodig zijn bij het opzetten van clouddiensten en -applicaties. Maar de bijhorende hoge kosten vormen een belemmering voor de grote meerderheid van Service Providers en organisaties.

Daarboven zijn deze NFV orchestration platformen gepatenteerd en kunnen alleen worden gebruikt om te voorzien in de technologieën en services van die specifieke vendor.

Dit gaat allemaal veranderen

NuQulus is een volledig nieuw vendor agnostisch NFV orchestration platform dat de tijd beperkt om nieuwe services uit te rollen van uren, en soms wel weken, tot slechts enkele minuten. Het is licht, wordt uitgerold op locatie en gebruikt industriestandaarden om te communiceren met het netwerk van de Service Providers. Het volgt een managed services model met 24/7 operationele support.

De implicaties van deze nieuwe capaciteiten zijn groot, daar Service Providers en organisaties voor de eerste keer een grote hoeveelheid aan networking en information security services aan hun eigen klanten kunnen aanbieden in een fractie van de gebruikelijke tijd. En dit met een enorm verbeterde 'Time to Value' (TtV). Dankzij het geautomatiseerde en herhaalbaar model van NuQulus worden ook interne resources vrijgemaakt.

Elke nieuwe technologie volgt een vergelijkbare 'Maturity Cycle', maar het echte potentieel wordt pas zichtbaar nadat ze eerst een aantal jaren in de groeifase heeft gezeten. NFV orchestration is hierop geen uitzondering en met NuQulus halen we eindelijk de barrières weg een mainstream toepassing. De enige vraag die overblijft is wie de mogelijkheden van een flexibele en snelle deployment NFV orchestration platform eerst herkent om zo de concurrentie voor te blijven.

Vandaag de dag zijn we altijd online en worden we geleid door instant resultaten. Dat betekent dat het meer dan ooit belangrijk is om de behoeften van uw klanten tegemoet te komen. Als u dit niet doet, dan doet iemand anders het wel.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates