Mist AI AI-Driven Enterprise

Wat is het nieuwe Juniper AI-Native Networking Platform?

2 min. leestijd
Placeholder for Juniper AI-Native Networking PlatformJuniper AI-Native Networking Platform
Juniper Networks

Share

Juniper Networks heeft de lat opnieuw hoog gelegd met de introductie van zijn AI-Native Networking Platform en de Marvis Minis. Deze stap betekent niet alleen een sprong voorwaarts in AIOps en datacenteroperaties voor AI workloads. Het markeert ook een transformatieve benadering van het proactief oplossen van netwerkproblemen.

Het AI-Native Networking Platform van Juniper: Een game-changer

Juniper Networks heeft het netwerklandschap opnieuw vormgegeven door zijn hele netwerkstack opnieuw op te bouwen met AI als kern. Het AI-Native Networking Platform integreert een gedeelde AI engine en Marvis Virtual Network Assistant (VNA) in campus-, filiaal- en datacenternetwerken. Deze innovatieve aanpak vereenvoudigt de netwerkarchitectuur drastisch en belooft efficiëntie en flexibiliteit.

Belangrijkste kenmerken van het AI-Native Networking Platform:

  1. AIOps-integratie: Het platform benadrukt de rol van AI in operationele efficiëntie en zorgt voor optimale prestaties voor AI-workloads in datacenters.
  2. Marvis Minis: De Marvis Minis werken als de digitale vertegenwoordigers van gebruikerservaringen, waarbij ze proactief connectiviteitsproblemen in het netwerk identificeren en oplossen voordat ze invloed hebben op eindgebruikers.
  3. Marvis VNA voor datacenters: De Marvis Virtual Network Assistant (VNA) gaat verder dan campussen en branches en verbetert nu de activiteiten in datacenters, waardoor problemen veel sneller kunnen worden opgelost.

Marvis Minis: Verhoging van netwerkoptimalisatie

Marvis Minis introduceert een innovatieve benadering van netwerkbeheer, waarbij de focus wordt verlegd naar het preventief oplossen van problemen en het verbeteren van gebruikerservaringen zonder dat handmatige interventie nodig is. Deze AI-oplossing simuleert gebruikersinteracties om problemen zelfstandig te detecteren en op te lossen, waardoor de activiteiten worden gestroomlijnd en de moeite die wordt besteed aan het oplossen van problemen wordt geminimaliseerd.

De integratie van machine learning-technologie in Marvis Minis betekent een aanzienlijke vooruitgang, waardoor het systeem zich kan aanpassen en mogelijke verstoringen voor kan blijven door te leren van gedragspatronen in het netwerk. Dit helpt niet alleen bij het oplossen van huidige problemen, maar ook bij het voorspellen en voorkomen van toekomstige problemen.

Slim netwerkbeheer met Marvis Minis

Een van de opvallende kenmerken van Marvis Minis is de mogelijkheid om problemen automatisch op te lossen. Door problemen preventief op te lossen, zorgt het voor een continue, ononderbroken netwerkservice en een superieure ervaring voor gebruikers. Deze aanpak gaat verder dan snelle oplossingen en bevordert een netwerkomgeving waarin storingen worden aangepakt voordat ze de servicekwaliteit beïnvloeden.

In wezen zorgt Marvis Minis voor een revolutie in netwerkbeheer door een slimmere, zelfvoorzienende tool te bieden die de prestaties optimaliseert, betrouwbaarheid garandeert en de algehele gebruikerservaring verbetert.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man