Palo Alto Networks

Palo Alto Networks neemt Aporeto over voor cloud beveiliging

1 min. leestijd
Palo Alto Networks

Share

Palo Alto Networks kondigde aan dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Aporeto Inc. over te nemen, een op identiteit gebaseerde microsegmentatiebedrijf voor machines. In het kader van de voorwaarden van de overeenkomst, zullen de Netwerken van Palo Alto ongeveer $150 miljoen in contant geld betalen om Aporeto, behoudens gebruikelijke aanpassingen te verwerven. De aanwinst zou tijdens het fiscale tweede trimester van de Netwerken van Palo Alto moeten sluiten, behoudens de tevredenheid van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Palo Alto Networks biedt een complete cloudbeveiligingssuite met een brede reeks mogelijkheden op alle kritieke gebieden van cloud beveiliging. De voorgestelde overname van Aporeto zal het Cloud Native Security Platform van het bedrijf, geleverd door Prisma™ Cloud, verder versterken.

Aporeto identificeert de werklast en past microsegmentatie toe op alle infrastructuren, waardoor klanten hun applicaties op schaal kunnen beveiligen. Het bedrijf werd in 2018 erkend als Gartner Cool Vendor in Cloud Security en werd in 2018 opgenomen in de CNBC Upstart 100-lijst voor 2019. Aporeto's mede-oprichters Dimitri Stiliadis en Satyam Sinha zijn overeengekomen om zich bij Palo Alto Networks aan te sluiten.

"We zijn blij Aporeto te mogen verwelkomen in de Palo Alto Networks familie. Wij geloven dat de toevoeging van Aporeto's unieke machineidentiteitstechnologie onze toonaangevende Prisma Cloud-mogelijkheden verder zal verbeteren en onze toewijding aan het helpen van klanten om hun reis naar de cloud te beveiligen, zal versterken". - Nikesh Arora, voorzitter en CEO van Palo Alto Networks, Nikesh Arora.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates